kzkamil Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Witam wszystkich. W tym momencie mam komputer: plyta- Gigabyte GA-81865GVMK procesor- Intel celeron 2.4 GHz na sockecie 478 oraz 512 DDRAM oraz karte graficzna zintegrowana. Chcialby rozbudowac komputer ale mam do tego przeznaczone ok 500zl. Jakie podzespoly najlepiej dobrac, oraz czy lepiej wziac Procesor Intela czy AMD oraz na jakiej podstawce. Komputer ma byc przeznaczony do gier o srednich wymaganiach. Moge sprzedac wszystko co zostanie zastapione. Edytowane 17 Maja 2007 przez kzkamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 a czy w grę wchodzi sprzedanie tego, co masz ?? może ze 100 złotych by się za to zebrało. Wtedy można myśleć o czymś najtańszym z integrą pod AM2. Podaj jaki masz zasilacz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Komputer ma byc przeznaczony.......... ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Napisal ze do srednio wymagajacych gier... Jak do srednio wymagajacych (czyt. starszych niz rok) to ja proponuje jakiegos 6600gt (to i tak za wiele na tego balerona 2,4) i zbierac kase na nowego kompa od podstaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 tak jak poprzednicy, gry z przed roku na tym sprzecie tez nie poszaleja, chyba ze wszystko na minimum... lepiej przetrwac i dozbierac, czy moze nawet kupic na raty, wplacajac to co masz teraz przeznaczone + to co za czesci dostaniesz, na kilka ratek to wyjdzie Ciebie gdzies kolo 100zl miesiecznie, to naprawdę dobra opcja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...