loon Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 W poprzednim poscie prosilem o porade w konfiguracji przedstawione przeze mnie ale wpadl mi artykul z tym nowym chipsetem. Zalezy mi na plycie przyszlosciowej tak zeby pare lat pociagnela. W gry na PC nie gram wogole lub prawie wogole. OC mnie tez nie interesuje; no moze E4400 delikatnie z czystej ciekawosci. Prosze o jakies uwagi bo chipset zapowiada sie ciekawie zwazywszy na zgodnosc prockow Penryn z LGA775 oraz obsluga DDR3 i zgodnosc z DDR2. W komputroniku plyta Asus P5K-E/ WIFI-AP chodzi po 763 zł - narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 za 540 jest zwykła p5k, nie bylo jeszcze testu na jakims polskim serwisie, na zagranicznych cos bylo, ogolnie kreci sie lepiej niz na p965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loon Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Wlasnie tylko jestem ciekaw jak ma sie modul wifi w tej plycie. Sam uzywam laptopa ktory jest tez na chipsecie intela ( wifi ) 2200BG i chodzi bardzo dobrze. Mysle ze szkoda kasy i zajmowania slotu na dodatkowa karte wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 A ja mam pytanko dotyczace konkretnej plyty pod P35 - GA-P35C-DS3R. Na stronie producenta jest info o pamieciach: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...me=GA-P35C-DS3R Tam jest napisane przy DDR2 2x1,5V. Ja chce tam wlozyc pamieci OCZ: http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2...pelny,id,34952/ Maja one zakrec 2,1-2,2V. Mam przez to rozumiec, ze plyta ich nie obsluzy? Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 P35C-DS3R ma obsługę ddr3 i ddr3 - coś słabo patrzysz na spec DDR3: 2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 1333/1066/800 MHz memory modules DDR2: 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory(Note 1) Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066*/800/667 MHz memory modules btw prawdopodobnie po niedzieli zakupie P35-DS3R wiec zdam relacje jak chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ok moj blad. Ale w specu jest napisane, ze plyta obsluguje DDR2 przy 1,8V a pamieci sa w zakresie 2,1-2,2V. Ponawiam pytanie. Czy w takim przypadku moge wlozyc te pamieci do plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Tak, możesz. W biosie masz regulację napięcia dla pamięci, więc ustawisz z palca jakie ci będzie potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 A że się tak podepne co sądzicie o MSI P35 Neo-F ? Na in4.pl dostała pochlebną opinie. Orientuje się ktoś jak się ma współpraca z D9 na nowym chipsecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...