Adrian767 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Witam Nie wiem jak wylaczyc zintegrowana karte graficzna moja plyta glowna to ECS RM-480 Ogladalem w biosie wszystko i nie moge znalezc zadnego polecenia VGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Poszukaj dokładniej, w biosie powinno być menu w stylu integreted albo onboard devices configuration, ewentualnie sprawdź, czy żeby ukazały się wszystkie menu w biosie nie trzeba wcisnąć jakiejś kombinacji klawiszy jak to jest w płytach Gigabyte (powinno być o tym napisane w książce dołączonej do płyty głównej). A jeśli naprawdę nie ma takiego menu, to właśnie poczytaj książkę do płyty głównej, tam na pewno jest napisane jak wyłączyć integrę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zapewne karta zintegrowana sie wyłącza automatycznie po włożeniu w slot PCIE innej karty graficznej. Mam tak na swoim asrocku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 aczkolwiek takie rozwiazanie ssie, bo czasem by sie chcialo kozystac z integry pomimo wlozenia osobnej karty (obsluga wielu monitorow, ratowanie grafy po nieudanym flashu itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Bios. U mnie widnieje jako Primary graphics adapter czy cos. Zmien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mam co prawda inną mobo ale integre te samą, u mnie jest opcja w biosie boot display from. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Na pewno w BIOS-ie jest opcja. Może włącz zaawansowane opcje. Ale zazwyczaj jak kolega mówi to jak włożysz PCI-E to się wyłącza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...