deek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Witam W związku z tym że nigdzie nie ma tego abit ab9 szukam innej alternatywy dla intela a mianowicie core 2 duo.Co polecacie za cene 410zł. Słyszałem że płyty na chipsecie 650i sa dobre i wydajne.Zależy mi też na dobrym OC. Co powiecie na ta płytke msi p6n-sli-fi czytałem jej recenzje i została pozytywnie oceniona . prosze o porade bo tego abita sie juz chyba nie doczekam a chce miec juz pc:) dziekuje pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 MSI jak najbardziej. Stabilna, dość dobre O/C , dobry dźwięk. Polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Ja również polecam MSI. Co do ABITA to słabo szukałeś LINK1 LINK2 ale mimo wszystko bierz MSI. Edytowane 17 Maja 2007 przez Cyna58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...