adriank Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Witam,z racji,że naprawde cięzko znaleźć dokładnie to czego poszukuje postanowiłem załozyć nowy temat. Interesuje mnie sprzęt do 3.5tys zł.Zależy mi na tym żeby sprzęt był solidny i dobrze wykonany.Chciałbym na nim czasem pograć(niekoniecznie w najnowsze gry z kosmicznymi wymaganiami),ale również używać go do podstawowych czynnosci(ogladanie filmow,pisanie,przegladanie,działanie w sieci) do czego oczywiscie nie jest potrzebna żadna rewelacja :mur: ale pisze tak na wszelki wypadek :P Co moglibyscie mi polecic za ta cene,żebym miał pewność,że posłuży mi na lat pare i nie bede musiał za szybko wymieniac podzespołów :) Pozdrawiam i dziekuje za pomoc B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Jak dla mnie jedynym słusznym wyborem był by IBM R60e ( dokładna konfiguracja do wybrania ). Karta graficzna zintegrowana 950 więc za dużo nie poszalejesz w grach, za to będziesz miał porządną i bardzo trwałą maszynkę do wszelkich pozostałych zadań. Edytowane 18 Maja 2007 przez Skibi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Dokładnie jest to UQ1KFPB i jest do dostania za 3400zł. Wady to 1 głośnik oraz tylko trackpoint więc myszka jest bardzo zalecana. Za to matryca i wykonanie obudowy rekompensują wiele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriank Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Hm widze,że jednak dałem za mało szczegółów :) Zależy mi żeby lapek posiadał core duo,80 lub wiecej GB dysk twardy oraz niezintegrowaną karte graficzna :) sa to jednak dla mnie ważne szczegóły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Karta graficzna będzie kosztem matrycy i wykonania obudowy. Dokładając trochę masz Lenovo N100 z C2D. Srebrna obudowa to wada bo się rysuję. Dysk zawsze można rozbudować o zewnętrzny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriank Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Masz racje,ale lubie czasem pograc w gry i chciałbym jednak miec taką możliwość :wink: Co do dysku..hmm wolałbym chyba jednak miec wbudowany :) Z chęcią poznam jeszcze zdanie innych na ten temat :) ----------------------------------------------------------------- Co myslicie o tym sprzecie HP PAVILION dv6150 RR705EA platforma Turion64 X2 procesor AMD Turion64 X2 TL-52 L2 cahe 2x512KB technologia AMD PowerNow! procesor - czestotliwość 1600MHz pamięć masowa 120GB pamięć masowa - cechy 5400 rpm pamiec masowa - interfejs Serial ATA pamiec RAM 1024 DDR II, możliwość rozbudowy do 2 GB, dwa gniazda soDIMM napędy optyczne nagrywarka DVD-SuperMulti karta graficzna NVIDIA® GeForce™ Go 7200 z 256MB pamięci TurboCache cechy karty graficznej Jednoczesna obsługa wyświetlacza LCD oraz monitora zewnętrznego Obsługa Microsoft® DirectX 9.0 Sprzętowe dekodowanie MPEG-2/DVD porty wejścia/wyjścia 1xExpressCard slot 3x USB 2.0 Czytnik kart 5-in-1 (SD/MMC/xD/SM/MS Pro) FireWire mikrofon RJ-11 RJ-45 S/P DIF słuchawki TV-out VGA 15-pin out komunikacja Bluetooth LAN Base-T 10/100Mbit modem V.92 WiFi 802.11a/b/g wyposażenie dodatkowe pilot zdalnego sterowania wbudowana kamera internetowa dodatkowe oprogramowanie Adobe Acrobat® Reader™ DVD Play (wspomagany przez Cyberlink) HP Photosmart Premier Microsoft MovieMaker Microsoft Windows Media Player Microsoft Works Norton Internet Security 2006 (60 dni.) QuickPlay Direct QuickPlay for Windows Sonic Easy Archive Sonic Express Labeler Sonic MyDVD Sonic RecordNow Przekątna matrycy 15.4in typ i rozdzielczość matrycy WXGA BrightView 1280 x 800 pikseli, format obrazu 16:10 system operacyjny Microsoft Windows XP Media Center wysokość 39.6mm głębokość 257mm szerokość 357mm waga 2.99kg Edytowane 18 Maja 2007 przez adriank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...