Xavi Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Proszę nie śmiać się. Czy wiecie może czy istnieje jakiś program do zmiany głosu na głos czesia? Jak grałem w CS'a na lamię to jakiś gościu gadał głosem identycznym jak czesio, coś nie chce mi się wierzyć aby sam to robił. Nazwy programu nie zdradził, może wy wiecie czy istnieje taki program? Zależy mi na zmiany głosu w locie żeby np. gadać przez skypa głosem czesia. Pozdro i nie śmiejcie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 :lol: :lol: Ale głos Czesia jest łatwy do udawania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 nie wiem co to jest głos czesia... ale przez skajpa da się zmieniać głos za pomocą efektów wudowanych w sounblastera np :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Pełzak chodzi o głos czesia z włatcy much :P Jak napisał poca bardzo łatwo go naśladować wystarczy tylko chcieć i oglądać bajkę :)Na dodatek mikrofon robi swoje (trochę zniekształca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ta bajka jest denna i nudna, nie wiem co ludzie w niej widza. Ani to smieszne ani na poziomie. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...