Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Siemka Potrzebuje blachy miedzianej o wymiarach 120x100x2mm sztuk 2 i 100x70x1mm rowniez 2 sztuki. Kto ma dostep do takich rzeczy prosze pisac. Blacha jak blacha musi byc rowna, bez zadnych wygiec itp. poprostu nowka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Siemka Potrzebuje blachy miedzianej o wymiarach 120x100x2mm sztuk 2 i 100x70x1mm rowniez 2 sztuki. Kto ma dostep do takich rzeczy prosze pisac. Blacha jak blacha musi byc rowna, bez zadnych wygiec itp. poprostu nowka :wink: ja mam :) u mnie w miescie jest hurtownia metali kolorowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 No to GIT. Moglbys sie dowiedziec ile takie cus kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 No to GIT. Moglbys sie dowiedziec ile takie cus kosztuje? spox ale nie powiem konkretnie na kiedy sie dowiem bo pracuje czasami do pozna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ok. Zalezy mi tylko zebym dostal blache max. w pierwszym tygodniu marca (ale im predzej tym lepiej oczywiscie). Jesli wyjdzie to co planuje zrobic to sie pochwale :wink: a narazie siedze cicho :D Inni tez moga sie przylaczyc do akcji "Znajdz blache miedziana" 8) zobaczymy gdzie taniej. Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ups. :oops: pomylka mialo to byc: 120x100x2mm sztuk 2 i 110x90x1mm sztuk 2. Sory za pomylke, ale zle cos wymierzylem. PS - Rosio daj znac jak sie dowiesz. Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ja mam ile chce balchy ale 4 mm grubosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 hmm miedź kosztuje w metalach kolorowych w b-stoku chyba 12zł za kg blachy 2mm kupuje sę dowolnej długocia ale szerokosc chyba 70 cm albo 60 nei pamiętam... za 10 cm na długość zapłaciłem 25zł 1,7kg chyba z tego 5 zł za cięcie prasą hydrauliczną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ups. :oops: pomylka mialo to byc: 120x100x2mm sztuk 2 i 110x90x1mm sztuk 2. Sory za pomylke, ale zle cos wymierzylem. PS - Rosio daj znac jak sie dowiesz. Pozdrowka no problemos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ...Moglbys sie dowiedziec ile takie cus kosztuje? jeden z kilku 8) sklepow w Wa-wie - cennik miedzi http://www.kafra.profnet.pl/miedz.htm - asortyment http://www.kafra.profnet.pl/asortyment.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Nie zakladajac nowego tematu: poszukuje plaskownika z miedzi o wymiarach 50x60x20, znowu chec na robienie WB mi przyszla :D Jesli ktos akurat takie cos ma to prosze o kontakt. Pozdrowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 waga to bedzie (12x10x0,2cm*2+11x9x0,1cm*2)*9g/cm^2 czyli ok 610gram a kilo w Poznaniu kosztuje 16zl z vat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Dzieki RaF. Teraz napalilem sie :wink: na plaskownik miedziany 50x60x20mm i staram sie go gdzies zalatwic, ale cos mi nie wychodzi :cry: Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ...Moglbys sie dowiedziec ile takie cus kosztuje? jeden z kilku 8) sklepow w Wa-wie - cennik miedzi http://www.kafra.profnet.pl/miedz.htm - asortymenthttp://www.kafra.profnet.pl/asortyment.html Ten sklep jest dość blisko mnie. Jak ktoś bardzo kce to moge coś komuś qpić :P Byłem już tam nie raz, całkiem spox sklepik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...