MrHeniek Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Mam problem gdyż mam pamieć DDR i chciałbym teraz kupić pamieć DDR2. A wiec czy jest możliwe zainstalowanie pamięci DDR2 na mojej płycie??: (Jest to wycinek z Everesta) Właściwości magistrali pamięci Typ magistrali DDR SDRAM Szerokość magistrali 64-bitowy(a) DRAM:FSB Ratio 5:4 Rzeczywista częstotliwość taktowania 167 MHz (DDR) Efektywna częstotliwość taktowania 333 MHz Przepustowość 2667 MB/sek Wiem że to pewnie głupie pytanie ale wole sie upewnić i nie wyżucac pieniedzy w błoto z góry dzieki za odpowieć Pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 ddr1 mają 184 styki ddr2 240. więc wniosek jest chyba oczywisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Polak potrafi :lol: Ja włożyłem kiedyś ddr2 do jakiegoś asrocka z ddr, ale oczywiście nie miało to prawa działać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Polak potrafi :lol: Ja włożyłem kiedyś ddr2 do jakiegoś asrocka z ddr, ale oczywiście nie miało to prawa działać ;)a odpaliłeś mobo :o ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Polak potrafi :lol: Ja włożyłem kiedyś ddr2 do jakiegoś asrocka z ddr, ale oczywiście nie miało to prawa działać ;) Ja bym sie tak tym nie chwalil ;] Do autora tematu: Nie latwiej wejsc na stone producenta plyty i zerknac w specyfikacje?? Albo poczytac instrukcje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...