xacti Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 tak, na pewno. karta za 1200/2000zl sobie rady nie da :lol: 8800gts to powinien tego crysisa pociagnac 1280x1024 max . :] no, ale 8600 mocno odstaje od 8800, wiec moze 800x600, 1024x768 bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 http://www.frazpc.pl/artykuly/538/Testy/w/...ANET/DX9/i/DX10 moze w pare pierwszych tytulow pogra, ale ja bym teraz nie inwestowal w 8800gtx/gts 640mb :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Demo 'Lost Planet' nie odzwierciedla w żaden sposób tego co czeka nas w finalnej wersji, co mocno podkreślają twórcy konwersji. Sam Chris Kramer, szef działu PR firmy CAPCOM, na kilka godzin przed pojawieniem się dema napisał, że pracę nad wersją DX10 są dopiero w toku i zapewnił jednocześnie, że na pewno wersja finalna w trybie tym działać będzie szybciej a jakość grafiki może ulec poprawie.<_< jestem pewien ze finalna wersja bedzie bardziej zoptymalizowana - przecie to dopiero pierwsza gra na dx10 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 dzieki za pomoc w dokonaniu wyboru - pc jak w sigu Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 <_< jestem pewien ze finalna wersja bedzie bardziej zoptymalizowana - przecie to dopiero pierwsza gra na dx10 ... To nie jest gra na PC od tego zacznijmy. G... konwersja i tyle. Poczekajmy jak wejdzą pełne wersje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 przekonaliscie mnie co do karty, lepiej kupic 7900GS palita ? ale wtedy co kupic Wina XP PRO czy Viste home premium? - BARDZO WAZNE PYTANIE Doloz troche do Vista Business lub Ultimate - bedziesz mogl zainstalowac i korzystac legalnie z XP Pro, a jak bedzie czas to przejdziesz na Viste (jesli by Ci teraz nie odpowiadała). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...