Skocz do zawartości
f1sz

Ocz Soe Vs Platinium Rev2 2x1gb

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,

Zamowilem juz swojego pro uber kompa [abit AB9 QuadGT jest, E6420 i galaks 7900] + do tego pamięci OCZ SOE 2x1gb 800mhz CL5, lecz w sklepie gdzie zamowilem te wszystkie czesci te pamieci nie sa narazie dostepne (może będą za ok tydz? albo 2 :S) i nie wiem czy dopłacać te 100zł do OCZ 2x1gb Platinium Rev2 (chociaż tu mam 100% pewność, że pójdą na 1000MHz), czy może czekać na SOE?

Albo wziąć jakieś inne pamięci [geje, patrioty?]. Chociaż i tak będę musiał poczekać z tydz - 2? na zasilacz [Topower P5 U12 400W], który z niewiadomych powodów zaliczył wczoraj zgona. A pod mercury 400w tego sprzetu nie podlacze bo zaraz zobaczę ładny dymek ;p

ps. mozecie polecic mi jakis dobry zasilacz do 300zł (jesli nie wymienia mi starego topowera na gware), ze złaczem 8pin do mobo, zeby pozniej nie bylo cyrku przy o/c.

Edytowane przez FsH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, wszystko fajnie, ale pisałem że zasilacz ma być z 8pinowym złączem do mobo, którego HK-350AP nie ma

btw. z OCZ Platinium jest ten sam problem co z SOE - w hurtowni ich nie ma i nie wiedzą, kiedy będzie dostawa ;c a REV2 niby maja

Edytowane przez FsH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to tak jak bys sie zapytal ile wyciagniesz z e4300, ktorego jutro kupisz... wszystko jest niewiadome :) ale jak sama nazwa wskazuje w tych patriotach 800mhz/cl4 1000mhz/cl5 powinienes wyciagnac spokojnie B-) hihihi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, że z pamięciami to jest lotto, jedna idzie na 1000MHz, a druga nawet nie przekracza tej wartości. Z tego co widziałem gdzieś w testach to Patrioty LLK poszły gdzieś na 1100.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi