f1sz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Siema, Zamowilem juz swojego pro uber kompa [abit AB9 QuadGT jest, E6420 i galaks 7900] + do tego pamięci OCZ SOE 2x1gb 800mhz CL5, lecz w sklepie gdzie zamowilem te wszystkie czesci te pamieci nie sa narazie dostepne (może będą za ok tydz? albo 2 :S) i nie wiem czy dopłacać te 100zł do OCZ 2x1gb Platinium Rev2 (chociaż tu mam 100% pewność, że pójdą na 1000MHz), czy może czekać na SOE? Albo wziąć jakieś inne pamięci [geje, patrioty?]. Chociaż i tak będę musiał poczekać z tydz - 2? na zasilacz [Topower P5 U12 400W], który z niewiadomych powodów zaliczył wczoraj zgona. A pod mercury 400w tego sprzetu nie podlacze bo zaraz zobaczę ładny dymek ;p ps. mozecie polecic mi jakis dobry zasilacz do 300zł (jesli nie wymienia mi starego topowera na gware), ze złaczem 8pin do mobo, zeby pozniej nie bylo cyrku przy o/c. Edytowane 22 Maja 2007 przez FsH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokerthc Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Mozesz wziac OCZ Platinum zwykle, sa tansze. Co do zasilki proponuje Huntkey HK-350AP za 200zl- pociagnie spokojnie ten zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) tak, wszystko fajnie, ale pisałem że zasilacz ma być z 8pinowym złączem do mobo, którego HK-350AP nie ma btw. z OCZ Platinium jest ten sam problem co z SOE - w hurtowni ich nie ma i nie wiedzą, kiedy będzie dostawa ;c a REV2 niby maja Edytowane 22 Maja 2007 przez FsH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 mozesz wziac patrioty 2x1gb 800mhz/cl4 albo cl5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 właśnie się też nad nimi zastanawiam. Ma ktoś te patrioty llk @ abit AB9 QuadGT? btw. ile można max wyciagnac mhz na napieciu 2.3V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 to tak jak bys sie zapytal ile wyciagniesz z e4300, ktorego jutro kupisz... wszystko jest niewiadome :) ale jak sama nazwa wskazuje w tych patriotach 800mhz/cl4 1000mhz/cl5 powinienes wyciagnac spokojnie B-) hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 wiem, że z pamięciami to jest lotto, jedna idzie na 1000MHz, a druga nawet nie przekracza tej wartości. Z tego co widziałem gdzieś w testach to Patrioty LLK poszły gdzieś na 1100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...