SoeK* Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Tu abramakabra. Pisze z innego konta, bo mam problem. Chcialem posmarować procka (P1.8A) pastą, zdejmuje radiator, patrze a procek przylepil mi sie do sreberka które mialem odrazu na radiatorze boxowym od Intela. Jak mam to odkleić, widzialem filmik, ostatnio na oślej byl o kolesiu który zdjąl kapturek zamiast procka. Ratunkuu !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 radiator przykleil sie do procka :?: jak tak to robisz tak samo jak zdzierasz radiatory z GPU -> cienki nozyk (skalpel) + karta np telefoniczna (jako podkladka) = podkladasz karte, wsuwasz nozyk i powinno odleciec innego pomyslu nie mam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Dobra, niewarzne, procek odklejony jush :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 to po .hu.ja zakladales topika - nie lepiej pierw bylo sciagnac :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...