Gość kamil2201 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Otóż mam problem. Zmnieniajac coolera na WC troche się trudze z jego odpięciem. Jakim narzędziem mam go odpiąć? Ręką nie daje rady bo mobo się wigina i troche się boje :angry: Do czego jest ta dźwigenka? Tu zamieszaczam foto mojego boxa i tej zapinki która go trzyma :lol: Serdecznie pozdrawiam i przepraszam za taki temat ale w szukacje nie znalazłem czegoś podobnego :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Siegnij po instrukcje bo az mnie swedzi zeby dodac kolejne ostrzezenie za braki w podstawowej czynnosci - mysleniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 @ Orgiusz przepraszam , ale owej instrukcji nie posiadam. To chyba nic złego jak chce się poradzić. Nie chce niczego uszkodzić bo nowy komp nie przyjdzie mi łatwo więc zrozum mnie. Jeśli aż tak się upierasz to usuń ten temat ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 :rolleyes: Pomysl do czego moze byc dzwignia. Pomysl o stronie domowej MSI. Uzywaj mozgu i szukaj odpowiedzi bez liczenia na to ze komus bedzie sie bardzo nudzic i odpowie. Boje sie myslec o tym jak bedziesz montowac wodne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 boże jak ty chcesz składać wc jeśli nie umiesz pociągnąć za dzwigienke żeby zdjąć boxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Dobra sorry za te pytania ale nie byłem pewien.. Odrazu wiedziałem że to dźwigienką zrobić lecz jeden mój kolega powiedział że robi to się inaczej. Dlatego chciałem spytać dla pewności. O Wc się nie marwcie bo już chłodzi gpu, to że chciałem się upewnić to nie znaczy że nie potrafie zrobić jakiś tam rzeczy. Bardzo przepraszam i jeśli chcesz Orgiusz to możesz usunąć ten temat ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...