Gość Masakra! Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Witam... mysle o zmianie obudowy z Antec PlusView 1000 AMG EU ATX na CHIEFTEC ATX BIG TOWER ??? ps. zastanawia mnie czy Antec niejest zamaly do mojego sprzetu : Plyta ASUS , 8800GTX , 3dyski +Cd/DVD......mozliwosc 5wentylatorow i czy sprzet zabardzo sie niegrzeje... co o tym myslicie?jakies propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Witam... mysle o zmianie obudowy z Antec PlusView 1000 AMG EU ATX na CHIEFTEC ATX BIG TOWER ??? ps. zastanawia mnie czy Antec niejest zamaly do mojego sprzetu : Plyta ASUS , 8800GTX , 3dyski +Cd/DVD......mozliwosc 5wentylatorow i czy sprzet zabardzo sie niegrzeje... co o tym myslicie?jakies propozycje ? Jeśli chodzi o chiefa to szukaj TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...