yaVooR Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mam w sumie blachy i glupi problem ale jednak problem... :? do rzeczy :) nie mam w systray-u ikonki od dzwieku wiecie to od ustawiania glosnosci bylo sobie kozystalem z niego i pstryk patrze 8O i nima mysle zaloze okulary 8) ale dalej nima ;) kombinowalem conieco w panelu ale nie wiem jak to przywrocic tak wiec prosba o pomoc i ten post prosze oswieccie mnie :idea: z gory dziekuje :roll: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Panel sterowania-->Multimedia--->"ptaszek" przy "pokazuj ikonę głośności na pasku zadań (czy coś w tym stylu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ..no chyba ze ci karte dzwiekowa wcielo lub stery sie wysypaly to zniknie ci glosniczek- sprawdz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 nene nic z tych rzeczy glos mam mpeki ida nawet w counter-striku moge przez mikrofon pogadac sterowniki sa funkiel najnowsze dzialajace i wogule de best ;) sciaglem ostatnio z infojamy ponjad 390 Mb razem z przeroznymi softwarami do karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 A sprawdziłeś to co napisałem powyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powabny Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Pamiętam ze w 98 miałem problem z ich "nadwyżką" :lol: , do dzis nie wiem czemu zawsze ładowały sie przy starcie dwie :D. Strasznie mnie to wkurzało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ??? brak pomyslu ???...moze sformatowac dysk i na nowo systemik zalozyc ?? heheheheehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Czy ty nie masz przypadkiem via ac'97? Jak tak, to miałem to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Czy ty nie masz przypadkiem via ac'97? Jak tak, to miałem to samo... A co to ma do rzczy? Też mam AC97 i z głośnicznami nie mam problemów (98 jak i xp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Widać ma, ja się z tym AC97 męczyłem pod win98, jakkolwiek pod XP było ok. Teraz mam swojego starego SB128 i nie mam kłopotów. Może kwestia driverów VIA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 hymm bylem w panelu > dzwiek i multimedia jest tam to tylko nie da sie odznaczy jest na szaro caly ten groupbox z suwakiem i ikonka :( bede musial sie pomatowac z sterownikami a szkoda bo chcialem tego uniknac aha :) tak w ogule to jest to: soundBlaster liVe 1024 Value czy jakos tak ;) thx all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Pamiętam ze w 98 miałem problem z ich "nadwyżką" :lol: , do dzis nie wiem czemu zawsze ładowały sie przy starcie dwie :D. Strasznie mnie to wkurzało...bo ładował sie: system tray i zasobnik systemowy, dwie te same zeczy, ot taki maly blad windowsa, wylacza sie w msconfig jedną z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 :lol: no wlasnie systray hymmm.. ale lol no nie dzieki hCr za :idea: powinno zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Pamiętam ze w 98 miałem problem z ich "nadwyżką" :lol: , do dzis nie wiem czemu zawsze ładowały sie przy starcie dwie :D. Strasznie mnie to wkurzało...bo ładował sie: system tray i zasobnik systemowy, dwie te same zeczy, ot taki maly blad windowsa, wylacza sie w msconfig jedną z nich. U mnie po jakimś czasie winda i tak sobie to odtwarzała i znowu miałem zasobnik systemowy+systray aktywne+ jeden odznaczony...odznaczałem znowu a ona znowu odtwarzała : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ale jednak nie zadzialalo :( coz reinstal sterow albo sys powinien zadzialac :? a chcialem tego uniknac tia szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...