drazek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jakim programem badać, monitorować aktualną prędkość łącza, dodam że mam modem kablowy (poprostu w kablówce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja mam Net Medic, Stara wersja ale bardzo fajna i ma wiele funkcji. Jak dla mnie bardziej przejrzysta od nowszych> jak chcesz to daj maila, zajmuje cos okolo kilograma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 udostępniłem mojego maila więc możesz mi wysłać, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jest jeszcze fajny net led a oprocz tego jesli ten modem podlaczasz przez siec-karte, to polecam StatBar, albo Coolmon, oba podaja chwilowa predkosc w kb/s, przyjemna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 StatBar , DUmeter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Witam !! Na tej stronce możesz sobie sprawdzić prędkość łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Witam !! Na tej stronce możesz sobie sprawdzić prędkość łącza. Przeczytaj ze 3 razy pierwszy post zanim zaczniesz odpowiadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 :arrow: polecam i uzywam - Dumeter'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja tez uzywam Dumeter'a - jest bardzo fajny i pokazuje predkosc sciagania i wysylania w danej chwili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja tez uzywam Dumeter'a - jest bardzo fajny i pokazuje predkosc sciagania i wysylania w danej chwiliMi po 1 miesiacu pomimo dobrego seriala przestal dzialac.... :( Jezeli moglbym prosic to podeslij mi twoj nr. na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...