Skocz do zawartości
konios

Komputer Za 3200zł...

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie...niedługo kupuje kompa, mam na to 3200 zł...zestaw musi być z monitorem (fajnie by było jakby to była jakaś dobra panoramiczna 19"-stka, co ciekawego w tej cenie? Ja jakoś ostatnio nie jestem obeznany w tym co jest teraz dobre i co warto kupić także chciałem się poradzić. Komp kręcony nie będzie na pewno...używany będzie do filmów. internetu i na pewno gier chociaż w mniejszym stopniu. Zastanawiałem się też nad laptopem, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Czekam na jakieś propozycje, z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Edytowane przez konios

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam odwiedzić tematy przyklejone. Jest tam temat Sysaka http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134. Polecam ci tego za 2100zł (C2D) plus LCD to juz sobie wybierzesz. Chyba na razie najlepsze to Samsungi - 19" około 900zł.

Co do lapka to chyba zapomnij o grach ;) fajna zabawka od której mozna "nabawić się bólu kręgosłupa" :D jak to powiedział mój znajomy, na codzien non stop tkwiący przy laptopie. A tak na poważnie, jeżeli dużo podróżujesz to lapek będzie w sam raz. tylko ze nawet taki za 3000zł nie zapewni ci tylu wrażeń w grach co kawałki pospawanej blachy pod biurkiem. ;)

I do filmów tez raczej nie polecam lapków - przekątna 15" a 19 czy 20" to jest różnica.

Przemyśl to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi