konios Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) No właśnie...niedługo kupuje kompa, mam na to 3200 zł...zestaw musi być z monitorem (fajnie by było jakby to była jakaś dobra panoramiczna 19"-stka, co ciekawego w tej cenie? Ja jakoś ostatnio nie jestem obeznany w tym co jest teraz dobre i co warto kupić także chciałem się poradzić. Komp kręcony nie będzie na pewno...używany będzie do filmów. internetu i na pewno gier chociaż w mniejszym stopniu. Zastanawiałem się też nad laptopem, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Czekam na jakieś propozycje, z góry dziękuje. Pozdrawiam. Edytowane 30 Maja 2007 przez konios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drizit Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Polecam odwiedzić tematy przyklejone. Jest tam temat Sysaka http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134. Polecam ci tego za 2100zł (C2D) plus LCD to juz sobie wybierzesz. Chyba na razie najlepsze to Samsungi - 19" około 900zł. Co do lapka to chyba zapomnij o grach ;) fajna zabawka od której mozna "nabawić się bólu kręgosłupa" :D jak to powiedział mój znajomy, na codzien non stop tkwiący przy laptopie. A tak na poważnie, jeżeli dużo podróżujesz to lapek będzie w sam raz. tylko ze nawet taki za 3000zł nie zapewni ci tylu wrażeń w grach co kawałki pospawanej blachy pod biurkiem. ;) I do filmów tez raczej nie polecam lapków - przekątna 15" a 19 czy 20" to jest różnica. Przemyśl to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...