Ogór Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mam taki problem z cooltekiem, chodzi o to ze gwinty nie sa chyba wyrobione i nie moge dokręcić złączki do konca. Jak mozna sobie z tym poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Więcej taśmy teflonowej (ale bez przesady) i jazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Więcej taśmy teflonowej (ale bez przesady) i jazda :)ale chodzi o to ze nie da sie wkręcić króćca do końca. A nie ze ma luz. Edytowane 31 Maja 2007 przez Ogór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Coolteki wogóle są wykonane do du.py (marny lakier, syf w środku, krzywo wywiercone otwory - u mnie w dwóch sztukach), ale mniejsza z tym. Próbowałeś wkręcać inne króćce albo zamieniać je miejscami? Może to z króćcem jest coś nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Moj Cooltek Triple grzecznie przyjal w oba otwory samouszczelniajace zlaczki skrecane 1/4" bez zadnego teflonu Edytowane 31 Maja 2007 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 u mnie rowniez zero problemow z gwintem i kroccem z tasma nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 U mnie takze zlaczki samouszczelniajace + nic teflonowa -> zero problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...