HucK Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Składam dla kumpla komputer. Kwota to 1100zł. Do kompa ma już dysk, klawiaturę, głośniki, myszkę i monitor, więc potrzeba tylko jednostki centralnej. :) Komp nie będzie podkręcany (tylko przestawię mu szynę proca na 266MHZ... :D), musui być cichy i stabilny, kupowany będzie w apollo. Ja skleciłem takie coś: EDIT: kwota to 1100zł z obudową i nagrywarką DVD... :D Edytowane 31 Maja 2007 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 wszystko good, ale pamieci bierz w jednej kosci 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 OK, ale => za 300 zł znajdziesz 76GS od Sonica (nie w sonicu, ale jedną rzecz można wziąć gdzie indziej) => ram 1*1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ten galaxy w apollo będę miał za 240zł, więc go zabiorę. 1X1GB się raczej nie opłaca, bo komp nie będzie rozbudowywany, najwyżej kiedyś kartę graficzną się wymieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 W takim razie bier 2x512 kingstonow. Coby w dualu pracowalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dobry zestawik :) ale 76GS Palit'a się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 We wszystkich sklepach odradzaja mi abita ze wzgledu na wadliwosc... <_< (?) jak to jest? nigdzie nic takiego nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dawno, dawno temu Abit ładował beznadziejne kondensatory do swoich płyt. Od dawna jednak nie ma z tym problemów, ale sprzedawcy dalej wciskają taki kit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 a sprzedawcy wolą wpychac , co im zalega :| niedawno dostałem propozycję nie do odrzucenia - pytam o zasilacz, a dostaję iBoxa za 90 zł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 We wszystkich sklepach odradzaja mi abita ze wzgledu na wadliwosc... <_< (?) jak to jest? nigdzie nic takiego nie widzialemNa forum jeszcze nikt tego abita nie zabil wiec to jakas sklepowa bezedura....;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackhole Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 We wszystkich sklepach odradzaja mi abita ze wzgledu na wadliwosc... <_< (?) jak to jest? nigdzie nic takiego nie widzialemtaa oczywiscie ze odradzaja bo chca wcisnac swoje lezaki magazynowe a dostanie abita w jednym z lamerskim sklepikow graniczy z cudem. Abit to scisla czolowka a na am2 to praktycznie tylko dfi moze sie z ta plyta rownac. Kondensatory japonskie rubycon nie jakis szmelc Tak wiec bierz poprawke na to co mowia panowie handlowcy www.agito.pl kn9 jest bestseller no to gniota ludzie by nie kupowali cio Na forum jeszcze nikt tego abita nie zabil wiec to jakas sklepowa bezedura....;>pewnie bo za tani ( zbyt mala marza). Ja juz od bardzo dawna nie slucham co panowie handlowcy maja do sprzedania tylko oni mnie sluchaja co ja chce. Zreszta najlepiej zamawiac w sklepach internetowych - tam gdzie najtaniej i samemu zlozyc. Naprawde taniej wychodzi bez oplacanie n-tego posrednika. www.skapiec.pl www.ceneo.pl a sprzedawcy wolą wpychac , co im zalega :| niedawno dostałem propozycję nie do odrzucenia - pytam o zasilacz, a dostaję iBoxa za 90 zł :/ :lol2: dlatego omijac z daleka i tyle ewentualnie sie idzie i pyta o dany model za dana cene ktora pobieramy ze skapca albo ceneo dodajemy koszty przesylki nie ma jest drozej to do widzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 OK dzieki za info. To powinno koledze wystarczyć, że jednak lepiej kupić Abita... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...