kziel1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 jedne są po 100zł a drugie po 120zł. czym one się różnią? i czy wogóle odczuje różnice na zintegrowanej karcie dźwiękowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula85 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 bez sensu sa takei sluchawki na zintegrowanej karcie..to tak jak ja mam za dobra dzwiekowke do glosnikow..tzn. nei do konca bez sensu, ale nie beda sluchawki wykorzystane. musialbym zobaczyc parametry, ale zwykle warto doplacac np: zamiast sluchawki za 60 to za 100 i zamiast za 100 to 160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 1. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189254 2. Mialem zintegrowany dziek jak kupilem sobie hd202. Po kilku dniach musialem kupic audigy2 zeby pozbyc sie trzaskow, szumow i znieksztalcen. Ogolnie zalezy od dzwiekowki ale nie napalalbym sie na idealny dzwiek. Pozatym - przymierzales :?: Idz do sklepu i przetestuj na swojej muzyce czy tego sie spodziewasz. BTW. Patrzenie na specyfikacje czasem jest mylne :P http://www.sennheiserusa.com/newsite/pdfs/HD437457.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 przymierzalem 457 i dźwięk był bardzo dobry, wystarczający jak dla mnie. Tylko co za różnica jest między nimi a 437? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wg specyfikacji - nizej zaczynaja i nizej koncza z czestotliwosciami. Teoretycznie 37 dla basow, 57 dla srednich i wysokich tonow. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 kształt mają dokładnie taki sam, czy różnią się czymś z wyglądu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...