Gość hooded man Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wiem ze pewnie temat juz byl ale tyle co tu jest tematow to az mnie oczy bola, po godzinie przegladania dalej nie moglem wysnuc konkretnych wnioskow. A nie sledze tego dzialu w ogole i po prostu wpadlem tutaj jak w grzęzawisko. Szukam plytki pod C2D z duzymi mozliwosciami OC ale tak do 600zł Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Abit AB9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Skoro juz abit i do 600 zł to mógłbyś dorzucić (10-20zł) do quadgt: http://www.allegro.pl/item198659457_nowosc...lep_zabrze.html http://www.allegro.pl/item200619689_abit_a...niej_v_vat.html Ja sam miałbym dylemat czy brać Ab9 i zaoszczędzić 150 zł (albo i wiecej) czy brać quadgt. Imo różnica nie jest warta swojej ceny (posiadacze quada pewnie co innego powiedzą ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Do 600 Abit AB9 QuadGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Coby niezakładać drugiego tematu. AB9 jest dużo lepsze od quadGT? Ma na nim być e6420 dość mocno przetaktowany na WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) asus p5b delux!!!!!!!!!! najwyzsze o/c na p965 imo Edytowane 1 Czerwca 2007 przez junioor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...