hyper Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Witam, Wie ktoś może gdzie można kupić cacko z tematu? pozdrawiam, hyper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 TUTAJ TUTAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Miałem nadzieje, że oferują je w jakimś sklepie... Czy 2100+ 0,13 jest równoznaczne z rdzeniem TBred B? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Nie. Mogą jeszcze występować na steepingu A0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 TUTAJ TUTAJ Ten drugi to niezły LOL - drożej niż w sklepie... Hyper - ja kupiłem tego procka w Netservisie w Gdyni, ale to był chyba ich jedyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ten drugi to niezły LOL - drożej niż w sklepie... Hyper - ja kupiłem tego procka w Netservisie w Gdyni, ale to był chyba ich jedyny. Drożej niż sklepie? Z tego co mi wiadomo praktycznie nie ma takiego procka w sklepach - w tej chwili w hurtowaniach nie ma, w moim mieście w cennikach nie figuruje żaden XP 2100+. hyper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 kup se lepiej 1700+ i do tego jakis fajny wiatraczek i se loozacko podkrecisz go na te 2100+ a nawet jak sie postarasz to 2400+ !! wyjdzie cie to ponad 150 zl taniej !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ten drugi to niezły LOL - drożej niż w sklepie... Hyper - ja kupiłem tego procka w Netservisie w Gdyni, ale to był chyba ich jedyny. Drożej niż sklepie? Z tego co mi wiadomo praktycznie nie ma takiego procka w sklepach - w tej chwili w hurtowaniach nie ma, w moim mieście w cennikach nie figuruje żaden XP 2100+. hyper Praktycznie nie ma, ale mi się udało jednak kupić. A gdzie? Napisałem wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...