dzikidaniel Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dziękuję za próby oświecenia, jakieś plotki o podkręcaniu kiedyś czytałem (a może tylko mi ktoś powiedział). Karta ma obniżone taktowanie, gorsze pamięci i chłodzenie. Jasne, POWINNA się podkręcić, bo wszyscy tak mówią. Tyle, że nie widziałem, żeby ktoś ja kupił i co ważniejsze podkręcał. Nauczony doświadczeniem odradzam ryzykowanie ponieważ "powinna się podkręcić". Już lepiej poczekać na jakiegoś chętnego testera. To mam Mu napisać że na pewno zrobi tyle i tyle?? Śmieszny jesteś. Jak znasz się na OC to wiesz że nie da się z góry powiedzieć na ile mozna podkręcić. Przecież pisał, że karta w przedziale do 600zł, to o co chodzi?Chodzi o to że napisałeś że się nie opłaca. Więc chce się dowiedzieć co się opłaca?? Dopłacic 200 zł bo autor napisał że do 600 zł?? Czasami mniej znaczy więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunnyluk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Chodzi o to że napisałeś że się nie opłaca. Więc chce się dowiedzieć co się opłaca?? Dopłacic 200 zł bo autor napisał że do 600 zł?? Czasami mniej znaczy więcej W Apollo w moim mieście mogę kupić 7900GS CoolerMaster 1,2ns za 520zł, opłaca się? ;) Co prawda wolę dołożyć 120zł i mieć pewność, że karta pójdzie mi szybciej, ale czy dokładając te pieniądze (lub trochę więcej) mam szansę na coś jeszcze szybszego? I jeszcze jedno pytanie przychodzi mi na myśl: rozważałem wcześniej też kupno płyty pod i650 SLI np MSI SLI FI, ale też chciałbym mieć w przyszłości zagwarantowaną obsługę Penryna. Wyczytałem gdzieś, że "penryn i inni wymagają VRM11.1 (o ile dobrze pamietam) - stąd przy P35 pisze obsługa przyszłych procesorów 45um) - czy z tego wynika, że jedynie płyty z P35 obsłużą napewno procki 45um Intela? a posiadacze i650 SLI i ULTRA obejdą się smakiem? Edytowane 6 Czerwca 2007 przez sunnyluk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...