shakur_45 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 mam okazje kupic od qmpla sb 128 za 30zl myslicie, ze sie oplaca ??? jak juz bym sie zdecydowal to wlasnie mam pytanko co do sterow jakie sa najlepsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Czy sie oplaca to ja nie wiem ale sam kupilem 5 miechow temu i nie mam zadnych problemow !!!! Pod linuxem ja bez problemow wykrywa, a pod winem to wystarczaja i te z plytki razem z SB :P Sa tez inne stery nowsze (ale i tak stare :) ) ale wlasciwie nie wiem czy wnosza one cos nowego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton555 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 według mnie to sb128 już dawn powinien wyjść z użytku, jedna z najbardziej prymitywnych kart , co tanie to i drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 według mnie to sb128 już dawn powinien wyjść z użytku, jedna z najbardziej prymitywnych kart , co tanie to i drogie Hmmmm a moshesh mi powiedziec na jakiej podstawie to stwierdziles :o Dla mnie to Twoja opinia jest bezpodstawna :roll: Sam uzywam SB 128 Pci od 3 lat i jestem z tej karty bardzo zadowolony, nie mialem z nia zadnego najmniejszego problemu 8) a i na jakosc dzwieku nie narzekam. "Golym uchem" ciezko odroznic ja od innych "lepszych cenowo" kart dzwiekowych :P shakur_45 potarguj sie troche :wink: jak zejdziesh do 25 pln to mozesh brac SB128 z przyslowiowym pocalowaniem reki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> SB Awe64 Gold - to jest dopiero karta !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> SB Awe64 Gold - to jest dopiero karta !!! Pan shakur_45 sie nie pytal co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, bo lepiej by bylo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Audigy Platinum 2 Ex tylko czy sie oplaca... cziash roznice Raider ? :? A co do sterow... to najlepsze chyba te oryginalne z plytki, ew. jak masz WinXP to on sam sobie ja zainstaluje i karta na windowsowskich sterach chodzi calkiem przyzwoicie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Opa;aca sie jak nie masz nic innego.... napewno ta kart abedzie lepsza od jakis ac97. Mój ac97 obsluguje nawet 5.1 ale w praktyce raczej sie jemu to nie udalo... Ogólenie jezeli nie masz zamiaru podlaczyc jakis glosników 4.1 5.1 6.1 to kupuj ta karte.... ale w sklepach kiedy bylo po 30zl wiec sie z nim potarguj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 czy ktos moglby mi przeslac na maila stery do sb 128 z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> SB Awe64 Gold - to jest dopiero karta !!! Pan shakur_45 sie nie pytal co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, bo lepiej by bylo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Audigy Platinum 2 Ex tylko czy sie oplaca... cziash roznice Raider ? :? To byla tylko moja skromna propozycja. Trzeba sie od razu tak rzucac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> SB Awe64 Gold - to jest dopiero karta !!! Pan shakur_45 sie nie pytal co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, bo lepiej by bylo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Audigy Platinum 2 Ex tylko czy sie oplaca... cziash roznice Raider ? :? To byla tylko moja skromna propozycja. Trzeba sie od razu tak rzucac ?? Nie rzucam sie tylko zwracam uwage ;) jesli poczules sie urazony to bardzo przerpaszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Spoko - Ja tak szybko sie nie obrazam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Masz tu Krabol linka do stera hmmm (niechcialo sie szukac :wink: :?: ) http://pl.europe.creative.com/support/driv...ers/welcome.asp To co daje najnowszy to mozna podniesc lekko "bass'' i "sopran" i troszkie wzmocnic mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...