nalewator Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam :) Jako że wpadło mi parę groszy bonusowej kaski postanowiłem w końcu zrobić jakiś upgrade kompa. Wybrałem taki konfig mobo -- EVGA nForce 650i Ultra -- 340 zl proc -- Intel Dual-Core E2160 -- 325 zl ram -- 2GB Patriot DDR2 DC 800 -- 285 zl grafa -- Galaxy 7900GS 256MB 1.4ns -- 409 zl buda -- Antec P180 -- 600 zl Reszta zostaje ze starego kompa. Interesuje mnie oc rzędu @3Ghz na procu ( jak będzie więcej to sie nie pogniewam) . Proszę o ewentualne sugestie i rady odnośnie zmian w configu max fundusz to 2000 pln. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zamiast kupować tak wypasiona budę nie lepiej dołożyć do e4400? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Konfig dobry, do niczego nie można się przyczepić. EDIT: O budzie się nie wypowiem, a już napewno nie stwierdzę, że to przesada - bo user zapewne nie będzie jej zmieniał przez parę lat. Edytowane 4 Czerwca 2007 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Buda już postanowiona (po prostu podoba mi się i jest ultra cicha). Chyba żebym znalazł coś równie cichego i funkcjonalnego (ale wątpię w to). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Przyglądnij sie Lian Li PC-7 SE III. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Buda już postanowiona (po prostu podoba mi się i jest ultra cicha)a to ciekawe bo moja buda to jakies dziwne odglosy wydaje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...