willow1000 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam panowie! Postanowilem zmodernizowac mojego kompa i prosze o fachowa rade... Przyznam szczerze iz nie sledzilem ostatnimi czasy nowinek sprzetowych i nie bardzo wiem na co sie zdecydowac. a czytajac zamieszczone juz tematy calkowicie stracilem zdanie wiec prosze o pomoc: Potrzebuje 1 Procesor 2 Pamiec RAM (warto doplacac za 800MHz??) 3 Płyta głowna 4 Karta graficzna Kwota ok 1300zl Chcialbym by nowy komp pociagnal okolo 3-4 lata Dodatkowo zastanawia mnie czy moga byc jakies problemy z zasilaczem zwiazane z takowa wymiana sprzetu Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Chcialbym by nowy komp pociagnal okolo 3-4 latatakie rzeczy to tylko w erze. najpierw powiedz co masz i do czego bedzie sluzyl ten komputer. nie jestesmy jasnowidzami. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez junioor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Popatrz w zestawach Sysaka co złożysz ze te pieniądze i dopasuj do swoich wymagań. Jak coś złożysz to wróć i daj do oceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 2 Pamiec RAM (warto doplacac za 800MHz??)Nie :D a już na pewno nie w przedziale cenowym który Cię interesuje :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...