kardas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam. Zanosze sie na zmiane dysku, wysluzonego 160GB Samsunga, ktory juz 3 rok pracuje bez zarzutu, chce zmienic na cos o pojemnosci 250GB na SATAII, powiedzmy ze tez Samsunga. No ale nie z wyborem mam problem, tylko z postaieniem systemu na nowym dysku. Sklada sie tak, ze jestem daleko od domu (gdzie mam wszelkie plytki z instalkami, officy, windows, etc), a mam kompa ze soba i chcialbym w ciagu tygodnia zmienic dysk. Nie mam softu do postawienia jeszcze raz systemu. Stad moje pytanie, majac nowy dysk, czy jesli skopiuje cala partycje systemowa (dzieki NortonGhost) ze starego, na nowy bedzie toto dzialac bez problemu? Czy samo wlaczenie SATA w biose wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...