Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Kupowanie kluczy do tych gier jest nielegalne, ponieważ nie ma możliwości pobrać samej instalki gry. Przetestowałem ten iCEnhancer i jak dla mnie porażka jednak. Wszystko biało-czarne, wszystko sie świeci, nawet wyłaczenie bloom i sky-lighting nic praktycznie nie zmienia. Do tego klimat GTA jest kompletnie zatracony, mam nadzieje że Rockstar nigdy nie pójdą w takim kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Ale to tylko klucz do zalogowania się do GfWL, dzięki niemu nie pobierzesz legalnie gry także jest bezwartościowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar3k Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Ale podobno umożliwia grę w trybie mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Zagrać zagrasz, ale i tak nie będziesz posiadał legalnej kopii tej gry. To tak samo jakbyś odpalił pirata i grał na multi, na jedno wyjdzie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar3k Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 To tak samo jakbyś odpalił pirata i grał na multi, na jedno wyjdzie. :] To jednak jest niewykonalne, więc raczej na jedno nie wyjdzie. Aczkolwiek nie ma oficjalnego wsparcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Przetestowałem ten iCEnhancer i jak dla mnie porażka jednak. Wszystko biało-czarne, wszystko sie świeci, nawet wyłaczenie bloom i sky-lighting nic praktycznie nie zmienia. Do tego klimat GTA jest kompletnie zatracony, mam nadzieje że Rockstar nigdy nie pójdą w takim kierunku. Przepraszam bardzo ale jeśli nikt nie zauważył to podpowiem, że jeżeli nie potrafi się moda zainstalować to takie wypowiedzi raczej wystawiają Twoją (Jego)osobę na pośmiewisko. Przynajmniej w moich oczach. Reszta raczej chce być miła i udaje, że nie zauważyła co napisałeś. Ja akurat tego moda nie używałem ale śmiało mogę powiedzieć(po tym co zobaczyłem na tym filmie), że postęp jest duży a uzyskany obraz jest bardzo szczegółowy. Jak zawsze pozdrawiam. Edytowane 16 Lipca 2011 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 I co to znaczy że nie umie zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Rpvaicl_9PQ&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Rpvaicl_9PQ&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DmcfXm-DStg Grand Theft Auto IV: San Andreas - beta v0.3.2 gameplay Grand Theft Auto IV San Andreas GTAForums.com -> [WIP][iV] IV:San Andreas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Czy do GTA 4 można w jakiś sposób do konta online dodać save? Szukam takiego z ok 50% gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Nie można, save-y są powiązane z profilami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Zainstalowałem GTA, zalogowałem się do profilu LIVE i nie mam save'ów, czy da się je jakoś odzyskać? Bo myślałem, że są razem z profilem a tu pusto. ASUS K53V - Na Benchmarku wykrywa mi kartę graficzną HD Intel, dlaczego tak? W ustawieniach grafiki w grze pokazuje 989Mb (coś koło tego). Edytowane 30 Października 2011 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QxrQwVElEpk Going Wacko in Grand Theft Auto IV: San Andreas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 zrobiłem formata, mam przegrane cały katalog użytkownicy (z partycji ze starym systemem) , zainstalowałem na nowo gta, przegrałem katalog z zapisanym stanem gry (ok. 50%) i zawsze zaczyna mi się gra od początku? jest jakiś sposób aby odpalić stan gry poprzedni czy znowu grać trzeba od początku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Aby to zrobić musisz posiadać xliveless, działają wtedy jakiekolwiek save z gta 4(games for windows nie jest wymagane) ale nie pograsz online a save będą przechowywane w moje dokumenty/Rockstar games/GTA IV/savegames. Polecam Xliveless Edytowane 15 Listopada 2011 przez łopian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 mam ten xlive.dll w katalogu z grą, wersja gry 1.07, przegrywam cały katalog rockstar tam gdzie podałeś (ten mój gdzie mam te ukończone około 50% gry) i za każdym razem ładuje mi grę od początku...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Ten co ja podałem to nie zwykły xlive.dll tylko odpowiednio zmodyfikowany. Przegrać masz tylko plik z save o nazwie SGTA000(zamiast zer będzie jakiś numer). Więc kopiujesz xlive.dll do katalogu z grą kopiujesz save tam gdzie podałem i musi działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 mam plik SGTA412... (w katalogu local->rockstar games->gta4->savegames->user_e00000226122557d i tam przegrałem ten plik i zawsze odpala mi się gra od nowa? a xlive skopiowałem do głównego folderu z grą;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaczyna ci gre na nowo, ale próbowałeś potem wczytać save-a ręcznie z menu? Bo mi też sie tak kiedyś stało jak jeszcze korzystałem z LIVE w tej grze. Skoro skopiowałeś Users, to tym samym XLive, więc dziwne jakby save-y nie działały. Natomiast używając Xliveless katalog save-ów jest w "moich dokumentach", trzeba tam ręcznie przenieść save-y. Wszystko jest opisane tutaj - GTAForums.com -> [REL|GTAIV] XLiveLess Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 opanowane;) przegrywałem save nie tam gdzie miałem -.- teraz już jest okej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam, pozwoliłem sobie odkopać troszkę temat. Z nudów przypomniało mi się GTA4 (przeszedłem kiedyś na xboxie360) i o tym że posiada dwa fajne dodatki (EFLC) a więc zakupiłem je, zainstalowałem -> patch 1.1.2.0 i chciałem troszkę "wycisnąć" z graficzki. A więc zapodałem: EnbSeries 0.082 for EFLC v1.1 (Compatibility List :EFLC Patch 1.1.0.2 or GTAIV Patch 1.0.7.0)więc powinno działać i działa. Ale tylko w dodatku TLAD (po ok 2-3min gry się wysypuje do windowsa) a w dodatku TBoGT gra wysypuje się od razu po załadowaniu. Zmniejszałem nawet detale na min ale nic nie pomaga ;/ a szkoda bo gra wygląda dużo ładniej z ENB Czy ktoś miał taki przypadek, wie co z tym zrobić? może jakaś inna wersja ENB ? jak ktoś ma pomysł to poproszę o poradę :) ps. Windows 7 64bit a sprzęt to laptop z podpisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 dziwna sprawa. Dawno temu grałem w gta na troche słabszym sprzęcie (mniej ramu, gorsza grafika) i na patchu 1.1 czy 1.3 działąło to ok; teraz zainstalowałem bratu na xp grę i na patchu 1.4 i 1.7 po 5 minutach gry, kiedy wszystko działa ok gra nagle dostaje zawiechy i mam 1fps/10 sek .. .o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak by wyglądał iCEnhancer zrobiony przez profesjonalistów. Niebo a ziemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 fajnie ok itp ale jak juz podales screena to moglbys napisac pare slow wiecej niz "tak by to wygladalo". Z czego to screen i co ma wspolnego z gta4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 To jest screen z gry The Last of Us która wychodzi only PS3, a z GTA ma współny chyba tylko otwarty świat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Chodzi o grafike. Jak widać oświetlenie jest bardzo podobne, tylko że stonowane, nie ma przeciach!ego blooma, kontrastu z [gluteus maximus], i są jakieś kolory a nie wszystko biało-czarne i świecące się jak psu jajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) znacie może jakiś mod na hdr lub wygładzanie krawędzi? taka ciekawostka w grze mam ustawione wszystko na max na karcie mam 1280mb w grze ustawienia powodują że teoretycznie gra ma używać aż 1370mb a po godzinie grania gpu-z pokazała max użycie 1020mb.. co powoduje spadki w tej grze zazwyczaj mam 70-80fps a czasem spadki są do 30-40 i utrzymuję się przez około minute potem jest ok. mam za słaby procesor czy kartę? Edytowane 20 Lutego 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebass52 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Witam. Mam następujący problem.Kiedy gram i "przytulam" się do ściany podczas strzelaniny nagle kamera zaczyna wędrować i jakby odczepia się od Niko i wędruje gdzieś sama.Wtedy pomagaa tylko restart gry.Dodatkowo podobna rzecz dzieje się przy jeździe pojazdami.Nie dzieje się to zawsze ale czaeem sięzdarza co jest niezmiernie irytujące.Gra jest oryginalna,podpięta do profilu LIVE i Rockstar Social Club.Komputer spełnia wymagania gry.Nigdy czegoś takiego nie miałem...Patch 1.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 To jest popularny błąd podczas używania złego cracka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebass52 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 To jest popularny błąd podczas używania złego cracka Czytałes dobrze poprzedni post?Gra jest oryginalna,nie używam żadnych cracków.Zaczęło mi się to dziać dopiero dziś,podczas jakiejś strzelaniny podczas jednej z miisji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...