Pixelik Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 witam! kto moze polecic mobo DO lekkiego OC pod nowego celerona L ??? ashrock jakis byle mial ddr2 obsluge i procka oczywiscie:) i jak najtaniej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jedynym sensownym mobasem to IB9 Abita , EVGA na 650 oraz Asus P5B bo wszystkie 3 sa tanie. Max 350 , jesli jednak nie zalezy ci na wyzszym ocowaniu to powalcz o cos taniego na 945 jak Biostar TForce 945. Ale max FSB to jednak w granicach 300....co przy mnozniku Celka nie jest szczytem marzen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Evga na 650 wydaje się najlepszą propozycją :) 6 faz, stabilna, dobry dźwięk , wysokie FSB :D No chyba, że znajdziesz P5B rev.1.04G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 mam rewizje p5b 1.04g i wcale leprza nie jest od pierwszej 1.03. zreszta mialem delux tez i zadnych rewelacji nie mam zamiaru kupowac nic takiego wszystko do 480fsb robi. chce cos jak najtaniej ale widze ze nikt nie ma ashrocka;) i p5b 1.04g jest najlatwiej dostepna teraz bo maja ja w kazdym sklepie jak kupujesz P5B :)) wiec jest bardzo latwo dostepna. dzieki za info pozdro.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 mam rewizje p5b 1.04g i wcale leprza nie jest od pierwszej 1.03. zreszta mialem delux tez i zadnych rewelacji nie mam zamiaru kupowac nic takiego wszystko do 480fsb robi. chce cos jak najtaniej ale widze ze nikt nie ma ashrocka;) i p5b 1.04g jest najlatwiej dostepna teraz bo maja ja w kazdym sklepie jak kupujesz P5B :)) wiec jest bardzo latwo dostepna. dzieki za info pozdro.. popracuj nad pisownia. evga 650i ultra i nic innego! B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 popracuj nad pisownia. evga 650i ultra i nic innego! sam nad nia popracuj a potem zwracaj uwage innym. a jak juz pisalem nie interesuje mnie mobo za 350zl. a jezeli taka mialbym brac to bym kupil za 460zl P5K. topic do zamkniecia. bo widze ze nikt nic nie potrafi zaproponowac z tanich mobo. tylko zaczynaja pisac [ciach!]ly o pisowni. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...