Skocz do zawartości
Pixelik

Najtansze Mobo Poc Celerona L Jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Firekage

Jedynym sensownym mobasem to IB9 Abita , EVGA na 650 oraz Asus P5B bo wszystkie 3 sa tanie. Max 350 , jesli jednak nie zalezy ci na wyzszym ocowaniu to powalcz o cos taniego na 945 jak Biostar TForce 945. Ale max FSB to jednak w granicach 300....co przy mnozniku Celka nie jest szczytem marzen...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam rewizje p5b 1.04g i wcale leprza nie jest od pierwszej 1.03. zreszta mialem delux tez i zadnych rewelacji nie mam zamiaru kupowac nic takiego wszystko do 480fsb robi. chce cos jak najtaniej ale widze ze nikt nie ma ashrocka;)

i p5b 1.04g jest najlatwiej dostepna teraz bo maja ja w kazdym sklepie jak kupujesz P5B :)) wiec jest bardzo latwo dostepna.

dzieki za info pozdro..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam rewizje p5b 1.04g i wcale leprza nie jest od pierwszej 1.03. zreszta mialem delux tez i zadnych rewelacji nie mam zamiaru kupowac nic takiego wszystko do 480fsb robi. chce cos jak najtaniej ale widze ze nikt nie ma ashrocka;)

i p5b 1.04g jest najlatwiej dostepna teraz bo maja ja w kazdym sklepie jak kupujesz P5B :)) wiec jest bardzo latwo dostepna.

dzieki za info pozdro..

popracuj nad pisownia.

evga 650i ultra i nic innego! B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popracuj nad pisownia.

evga 650i ultra i nic innego!

sam nad nia popracuj a potem zwracaj uwage innym.

a jak juz pisalem nie interesuje mnie mobo za 350zl.

a jezeli taka mialbym brac to bym kupil za 460zl P5K.

topic do zamkniecia. bo widze ze nikt nic nie potrafi zaproponowac z tanich mobo. tylko zaczynaja pisac [ciach!]ly o pisowni.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi