pawel5000 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Dzisiaj będę miał nowy dysk SATA II i mam pytanko o podłączenie go(jestem zielony w tych sprawach) Do teraz w kompie siedzi ATA 100 ale wywalam go i zostanie tylko ten nowy Czyli co wystarczy podpiąć go do wejścia Sata na płycie i tyle czy trzeba jeszcze coś przestawiać w biosie potem oczywiście wgrać Windowsa Czy dobrze to kombinuje Trzeba wgrywać jakieś stery do tego dysku czy wszystko jest na płytce Windowsa xp Edytowane 8 Czerwca 2007 przez pawel5000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam Dzisiaj będę miał nowy dysk SATA II i mam pytanko o podłączenie go(jestem zielony w tych sprawach) Do teraz w kompie siedzi ATA 100 ale wywalam go i zostanie tylko ten nowy Czyli co wystarczy podpiąć go do wejścia Sata na płycie i tyle czy trzeba jeszcze coś przestawiać w biosie potem oczywiście wgrać Windowsa Czy dobrze to kombinuje Trzeba wgrywać jakieś stery do tego dysku czy wszystko jest na płytce Windowsa xp http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=191785 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...