maluszek Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 A konkretniej najlepiej w Krakowie. Nie bardzo mam czas biegać po sklepach, więc gdyby ktoś przypadkiem wypatrzył gdzieś takiego, to pls dajcie znać. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ztego co mi wiadomo to w POlsce już jest. EDDY miał takowe w rękach ale jeszce wtedy nie wiedział że takie to cacka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ok. znaczy się są (a w zasadzie powinny być, bo w sklepach jeszcze nie widziałem). W takim razie pytanko: czy ktoś wie W KTÓRYM SKLEPIE są na pewno procki z tej serii? Pozdrawiam M. BTW Jeśli ktoś szuka JIUCB 0251 są jeszcze dwa egzemplarze w krakowskim Bicie na Krzyża, tylko trzeba przeszperać, bo mają od trzy podstawki pełne JUIHB 0303 i wśród nich te dwa - sprawdzone empirycznie przed momentem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A niech mi ktos powie o ile ten procek sie lepiej kreci od 1700+ jiuhb 0251 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 U mnie JIUCB 0251 kręcił się gorzej niż obecne JIUHB 0302 ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...