duniek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Co myslicie o tym zasilaczu http://allegro.pl/item204849359_promocja_e...lt620_nowy.html za ta cene to chyba dobry wybor, moja 400-tka chyba juz nie daje rady przy konfigu z siga bo od czasu do czsu podczas grania pojawia sie blue screen a zaczyna mnie juz to wkurzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Enermax? Ciekawa rzecz, tylko zastanów się, czy potrzebujesz tak mocnego zasilacza. Twór Topek powinien radzić sobie bez większego zająknięcia. Która wersja Topowera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 No wlasnie powinien sobie radzic, przynajmniej mi sie tak wydawalo, ale po wymianie grafy z 7900GTX na 8800GTX zawitaly u mnie blue screeny. Myslalem ze to moze pamieci ale memtest przeszedl bez problemow. Moj obecny Topower ma juz jakies 3 latka a jest to seria P5, co do mocy to im wiecej tym lepiej cholera wie co bede jeszcze pchal do srodka a Enermax z linka wyzej jak popatrzylem po sklepach to naprawde tanio stoi. Drugim moim faworytem jest http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,31688/ cena w sumie podobna 50 zyla roznicy mi wielkiej nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Korsarz powinien być nieco cichszy. Mocą również wystarczy bez najmniejszego problemu. Ta zasiłka jest na dobrą sprawę moim aktualnym marzeniem :) Zmierz napięcia miernikiem aktualnego Topowera w IDLE i STRESie. To powinno wiele wyjaśnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Calkowicie zapomnialem o mierniku dzisiaj zrobie pomiary. Edytowane 12 Czerwca 2007 przez duniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Pomiary dla linii 12V zrobione a wiec: idlle: 11.85 V stress: ok 11.74 V - 11.76 V najmniejsza jaka widzialem 11.68 V Kto potrafi wypowiedziec sie na temat tych wartosci i jaki moga miec wplyw na stabilnosc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zasilacz dostaje po doopie. Zmień na coś z podwójną dwunastką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...