Skocz do zawartości
s3in

Najlepsze Do 300zł Max

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

FOXCONN MCP61SM2MA-ERS2H 200zł

AMD Sempron 64 3000+ AM2 BOX 104zł

I do tego kość 512DDR2, dozbierasz potem do lepszej grafy niż zintegrowana i będzie lepsze niż pchanie sie w agp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FOXCONN MCP61SM2MA-ERS2H 200zł

AMD Sempron 64 3000+ AM2 BOX 104zł

I do tego kość 512DDR2, dozbierasz potem do lepszej grafy niż zintegrowana i będzie lepsze niż pchanie sie w agp.

hmm no ok ram juz mam wiec teraz powiedz mi co najtanszego bedzie lepszego od fx 5500 (pewnie wszystko ;d) i jakbys mogl mi podac linki do tych rzeczy ktore wymieniles bo ja znajde jeszcze jakis shit (coś innego) ;) z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zestaw na 754 i pci-e

procek: sempron 3k+ ~100zł z wysyłką pierwszy z brzegu

mobo: asrock k8nf4g ~120zł z wysyłką pierwsza z brzegu

grafa: gf 6600/6600gt (z licytacji) i sprzęt da radę, a jak nie to chociaż x550/x600 a i tak będzie DUŻO wydajniejsze niż 5500

@Grzesiu nie pisał czy ma ram i czy go potrzebuje ;) ale Twoja propozycja jest ciekawa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie władujesz, ale ddr2 są obecnie prawie 2 razy tańsze niż ddr1 , do tego procesory sa nieporównywalnie tańsze na am2, tak samo karty graficzne na pcie-x w porównaniu do agp. A co do tej zintegrowanej grafiki to raczej nie będzie gorsza niż ten twój fx :P. Jeśli sprzedasz swój stary ram i tego fx-a spokojnie powinno ci starczyć na nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce Ci mieszać ale taki 6100 zintegrowany robił w 3dmaku01 i 03 wyniki o połowę mniejsze od mojego FX 5200 (A XP 2500+, GeForce 5200). Za to w 3dmarku05 i 06 już był lepszy i to dosyć znacznie. W grach też nie było oszałamiającej wydajności :) Ale i tak wygrał był 6100, od serii FX trzymaj się daleko :)

Edytowane przez DawidNeo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup

1. Biostar TA690G z integrą x700 (4 potoki) za ~245 zł, myślę że spokojnie wystarczy na przeczekanie, jest sporo lepsza od 6100 + b. dobre OC

2. Używanego semprona AM2 wyrwiesz za 70 zł

3. Ram DDR2 wedle uznania 512 lub 1gb cena odpowiednio od 55 zł

http://www.allegro.pl/item203385741_hynix_...we_okazja_.html

lub od 114

http://www.allegro.pl/item205734148_goodra..._5300_f_v_.html

I masz fajny zestaw :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi