wozaq Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Siema, jako, że sam nie wiem czy warto więc chciałem się Was poradzić. Wczoraj wpadła mi w oko ta aukcja: http://allegro.pl/item205410925_msi_geforc...a_bez_wad_.html I jak myślicie, jest sens wymienić 7800gtx na te 7900gto, które jak mi się wydaje ma przystępną cenę na tej aukcji... Zaznacze tylko, że nie używam rozdzielczości większych niż 1280x1024 bo mi monitor nie pozwala na więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 jeśli nie wyjdzie Cię to drogo, to czemu nie ... powinna się zmodować na GTX'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Spekrakularnego przyrostu wydajności nie oczekuj. Jeżeli finasowo by wyszło przystepnie to mozna sie bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...