xor_ew Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam! Mam grafę jak w opisie. Czy jeżeli podepnę Voodoo2 to nie bedzie żadnych problemów? Chodzi mi o konflikt sterowników i rozpoznanie Voodoo2 w grach (stery pod XP mam). Czy GF na tym ucierpi? Pytania do tych co już tak eksperymentowali... PS. Odpowiedź dla tych co zapytają "Po co Ci Voodoo2?!" - żeby mi stare gierki chodziły i żebym nie musiał za kazdym razem instalować przedpotopowych sterów do GF... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Brak jakichkolwiek przeciwwskazań prawdę mówiąc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 I jak efekt? Ale chyba jakosc obrazu na monitorze spadnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...