Skocz do zawartości
kądziel

Jak To Jest Zriobione ? Chłodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum ostatnio nudno a ja dorwałem film z serii "jak to jest zrobione". W dzisiejszym odcinku przedstawiamy chłodnicę samochodową.

Podyskutujmy na ten arcy ciekawy temat.

Decyzja o umieszczeniu linka do youtuba wczesniej skonsultowana z moderatorem dzialu wiec nie krzyczec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moj ulubiony program na discovery :]

Czasem mozna bardzo ciekawe frezarki w akcji zobaczyc w tym programie.

Wiadomo typow chlodnic jest troche, ta konstrukcja ktora akurat jest na filmiku odpowiadalaby budowie klasycznym dedykowanym wc chlodnicom.

Inna sprawa ze juz szal na samochodowki niestety sie konczy, nie ma juz tej roznorodnosci i inwencji tworcow. Jets na forum paru userow ktorzy maja spore doswiadczenie w kwestii budowy i przerobki chlodnic, mamy nawet encyklopedie :]

Bardzo fajne przerobki robil Mechlin, jak to sie jeszcze oplacalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialny program, godzinami mógłbym leżeć i patrzeć, jak robi się znaki drogowe, cukierki, latarnie, wazony, ciężarówki, kajaki, styropian, sedesy, buty, narty...

Filmik ciekawy ale proszę proszę tuż pod nim jeszcze lepszy :lol:

Niektórym upały dosyć mocno dają się we znaki, przynajmniej ma gangsterski klimat 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum ostatnio nudno a ja dorwałem film z serii "jak to jest zrobione". W dzisiejszym odcinku przedstawiamy chłodnicę samochodową.

Podyskutujmy na ten arcy ciekawy temat.

Decyzja o umieszczeniu linka do youtuba wczesniej skonsultowana z moderatorem dzialu wiec nie krzyczec :)

Bardzo edykacyjne.

Filmik powinien byc wrzucony do tematu o podstawach WC :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi