gsk88 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jaką mysz polecacie w tym przedziale cenowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Podepnę się jeśli można. Ale ja stawiam jescze jeden warunek - ma 3-ci przycisk, który naprawdę da się używać - do czego ? Patrz sig :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A4Tech SWOP-80. Chociaż osobiście dołożył bym te 20zł do X-718BF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) WMO 1.1A http://4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=3028 36,80pln Na allegro moze i da sie taniej. Jezeli juz mowicie o a4techach to tylko seria X, ten swop to szajs jakich malo. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 SWOP - 48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.ps.com.pl/index.php?module=skle...90&ix=95291 WMO 1.1A Ale tutaj mająchyba drogą dostawę - nie wiem, bo kupowałem na miejscu... Już 3 sztuki ;) Oczywiście mysz się nie zużyłwa, tylko jedna dla mnie, jedna dla znajomego, i jeszcze jedna dla mnie, bo poprzednią uszkodzilem przy nieostrożnym otwieraniu ;) Miałem w domu wiele razerów, logitechów, a4techów, microsoftów i ostatecznie zostałem przy microsoft wmo 1.1a :] EDIT: Taaa, polecajcie te koszmarne a4techy swop, jak nie macie przekroju przez myszy ;/ LOL! Na WMO gra wielu profesjonalnych graczy, a ten gryzoń to naprawdę dobry kawałek sprzętu... Edytowane 18 Czerwca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) A4Tech SWOP-80. Wygląda troszkę odpustowo - za dużo tych buttonów [; A microsoft w rozsądnej cenie i na miejscu [; i pewnie zdetronizuje to cudo xD Edytowane 18 Czerwca 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jezeli juz mowicie o a4techach to tylko seria X, ten swop to szajs jakich malo. Dzieki-ja mam od roku i jest ok -nawet w bf2 da sie popykać online :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dzieki-ja mam od roku i jest ok -nawet w bf2 da sie popykać online :wink: Tomcat.. :] popykac online to mozna i na tym: na podkladce z myszka miki, albo nawet na golym blacie. Tak naprawde grac mozna prawie na wszystkim jak sie do tego przywyczai. Mi chodzi tylko o to ze te pieniadze mozna wydac na lepsza mysz ;) Mialem do czynienia ze swopem80 i naprawde to slaba podrobka mx500, seria X a4techa jest o niebo lepsza. (juz nie mowiac o np wmo jezeli porownujemy ten przedzial cenowy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Zakupiłem i pierwsze wrażenie bdb - mały skok, dokładne działanie kursora, ergonomiczna, nie udziwniona, solidne ślizgi, antyposlizgowe (chyba - no takie lekko chropowate) plastiki, dosyc atrakcyjny wygląd, ee - polecam [; ps. podkładka z 4speeda [; Jak szybko ;]Otóż odkryłem, że 4speed mam rzut kamieniem od roboty, a Zensfist jeszcze bliżej [; Edytowane 19 Czerwca 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak szybko ;] Dobrze zrobiles imo, bedziesz zadowolony. W dziesiejszych czasach nie ulegac presji a4techa w tym przedziale cenowym to swego rodzaju ewenement (w koncu zrezygnowles z buttona 3x fire :D). Masz teraz mysz na ktorej gra czolowka wielu gier fps, kultowy i sprawdzony produkt - ale przez "pseudoprogamerski" biznes niedoceniany bo ma za malo dpi, nie ma lasera jest stara i tania blee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ok pograłem/używałem troszkę dłużej i podtrzymuje swoje zdanie - mysz jak najbardziej godna polecenia [; Troszkę na początku nie chciała współpracować z tą podkładką ale się dotarły dzisiaj po 3 godzinnym graniu w TCE z zarzuconym pliczkiem mousefix.reg (dopiero po 2h sie przyzwyczaiłem) i już śmiga leciutko. Mam drobne pytanie: gdzieś przeczytałem, że zbyt duże obciążenie usb może wpływać na połączenie - coś z kwestią zasilania usb. W związku z tym przełożyłem mysz na ps2 i przy okazji podniosłem częstotliwość próbkowania na 200 r/s - negatywnych zjawisk nie zauważyłem no ale chciałem zapytać: Czy robię jakąś zbrodnię podłączając tą mysz pod ps2 ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tak, podłącz ją pod USB i podkręć @ 1000Hz programik: http://sweetlow.at.tut.by/download/hidusbf.zip Wesołego ;) btw: mam nadzieję, że nie podłączyłeś jej do jakeigo switcha Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) btw: mam nadzieję, że nie podłączyłeś jej do jakeigo switcha OoNie wiem co masz na myśli mówiąc swiTch :P - takie zielone z jednej strony żeńskie usb z drugiej ps2 ? [; Podłączaj na usb i podkręcaj -> szysza reakcja myszy.Ok szefie - tym bardziej ze nie zauwazylem spadku lagow po zostawieniu samego modemu na usb. Edytowane 29 Czerwca 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Maiłem na myśli oczywiście HUB USB ;) Podłączaj na usb i podkręcaj -> szysza reakcja myszy. Edytowane 29 Czerwca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...