Skocz do zawartości
gsk88

Mysz Przewodowa Do30-40zł

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.ps.com.pl/index.php?module=skle...90&ix=95291

WMO 1.1A

Ale tutaj mająchyba drogą dostawę - nie wiem, bo kupowałem na miejscu... Już 3 sztuki ;)

Oczywiście mysz się nie zużyłwa, tylko jedna dla mnie, jedna dla znajomego, i jeszcze jedna dla mnie, bo poprzednią uszkodzilem przy nieostrożnym otwieraniu ;)

Miałem w domu wiele razerów, logitechów, a4techów, microsoftów i ostatecznie zostałem przy microsoft wmo 1.1a :]

EDIT: Taaa, polecajcie te koszmarne a4techy swop, jak nie macie przekroju przez myszy ;/

LOL!

Na WMO gra wielu profesjonalnych graczy, a ten gryzoń to naprawdę dobry kawałek sprzętu...

Edytowane przez pwlj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki-ja mam od roku i jest ok -nawet w bf2 da sie popykać online :wink:

Tomcat.. :] popykac online to mozna i na tym:

Dołączona grafika

na podkladce z myszka miki, albo nawet na golym blacie. Tak naprawde grac mozna prawie na wszystkim jak sie do tego przywyczai.

Mi chodzi tylko o to ze te pieniadze mozna wydac na lepsza mysz ;) Mialem do czynienia ze swopem80 i naprawde to slaba podrobka mx500, seria X a4techa jest o niebo lepsza. (juz nie mowiac o np wmo jezeli porownujemy ten przedzial cenowy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem i pierwsze wrażenie bdb - mały skok, dokładne działanie kursora, ergonomiczna, nie udziwniona, solidne ślizgi, antyposlizgowe (chyba - no takie lekko chropowate) plastiki, dosyc atrakcyjny wygląd, ee - polecam [;

post-146994-1182257608_thumb.jpg

ps. podkładka z 4speeda [;

post-146994-1182257645_thumb.jpg

Jak szybko ;]

Otóż odkryłem, że 4speed mam rzut kamieniem od roboty, a Zensfist jeszcze bliżej [; Edytowane przez q8ic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak szybko ;]

Dobrze zrobiles imo, bedziesz zadowolony. W dziesiejszych czasach nie ulegac presji a4techa w tym przedziale cenowym to swego rodzaju ewenement (w koncu zrezygnowles z buttona 3x fire :D). Masz teraz mysz na ktorej gra czolowka wielu gier fps, kultowy i sprawdzony produkt - ale przez "pseudoprogamerski" biznes niedoceniany bo ma za malo dpi, nie ma lasera jest stara i tania blee :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok pograłem/używałem troszkę dłużej i podtrzymuje swoje zdanie - mysz jak najbardziej godna polecenia [;

Troszkę na początku nie chciała współpracować z tą podkładką ale się dotarły dzisiaj po 3 godzinnym graniu w TCE z zarzuconym pliczkiem mousefix.reg (dopiero po 2h sie przyzwyczaiłem) i już śmiga leciutko.

Mam drobne pytanie: gdzieś przeczytałem, że zbyt duże obciążenie usb może wpływać na połączenie - coś z kwestią zasilania usb.

W związku z tym przełożyłem mysz na ps2 i przy okazji podniosłem częstotliwość próbkowania na 200 r/s - negatywnych zjawisk nie zauważyłem no ale chciałem zapytać:

Czy robię jakąś zbrodnię podłączając tą mysz pod ps2 ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw: mam nadzieję, że nie podłączyłeś jej do jakeigo switcha Oo

Nie wiem co masz na myśli mówiąc swiTch :P - takie zielone z jednej strony żeńskie usb z drugiej ps2 ? [;

Podłączaj na usb i podkręcaj -> szysza reakcja myszy.

Ok szefie - tym bardziej ze nie zauwazylem spadku lagow po zostawieniu samego modemu na usb. Edytowane przez q8ic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi