Uzurpator Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam. Do kompa na dole sygnaturki zanabyłem byłem właśnie ten zasilacz. Niestety postanowił on zakonczyć współpracę z moim kompem (modlę się, aby nie zabrał ze sobą czegoś :P) Nie wstaje mimo podłączenia do dwoch płytek. Podczas podłączania kabla zasilającego słyszałem jakieś trzaski (przepięcia). W środku dymu ani zapachu spalenizny. Zastanawiam się, czy też ma on jakieś bezpieczniki w środku, co by wystarczyło je wymienić. Any hints? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Hint jest taki, że jeśli sprawdzałeś na 2 kompach to na pewno nie żyje. Czy podłączałeś zgodnie z oznaczeniami. Niektórzy mylą 4 piny z wtyczki ATX z wtyczką ATX12V i wtedy jest bida. Jeśli tego nie pomyliłeś to i tak ślij na serwis. Jeszcze jedno, nie masz czasem UPSa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Hint jest taki, że jeśli sprawdzałeś na 2 kompach to na pewno nie żyje. Czy podłączałeś zgodnie z oznaczeniami. Niektórzy mylą 4 piny z wtyczki ATX z wtyczką ATX12V i wtedy jest bida. Jeśli tego nie pomyliłeś to i tak ślij na serwis. Jeszcze jedno, nie masz czasem UPSa? UPSa nie mam. Zasilator wcześniej działałna tej płycie przez miesiac. Podłączyłem na pewno dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...