Skocz do zawartości
bzykofm

Panel Sterujący, Który Z Tych Trzech?

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO trochę niefortunnie umieściłeś ten temat, lepiej pasowałby tutaj:

http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=14

W takim razie prosze o jakś wskazówkę, mam założyć drugi taki sam temat, ewentualnie prosić adm/mod o skasowanie /zamknięcie tego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ten temat, przeniesiemy a może ktoś chłopakowi pomoże =P

bzykofm z tych zaproponowanych to bierz scythe.

tylko zastanów się i napisz na czym ci zależy.... czy musisz mieć coś wyprowadzone na front + czytniki kart czy chcesz kontrole obrotów czy wszystko....(bo takowej informacji nie widzę, a była by ona przydatna przy proponowaniu innych)

Teraz załóżmy że jestem tobą, potrzebuje czytnik kart pamięci (tak wynika z propozycji...) i mam jedną wolną zatokę... wybieram czytnik zewnętrzny żeby: 1. nie robić plątaniny niepotrzebnych kabli w środku obudowy 2. brzydko wygląda taki czytnik w obudowie (imho) =P

jeżeli zależy ci tylko na kontroli obrotów to bierz tego zalmana albo ewentualnie jeżeli ci nie szkoda kasy, i chcesz mieć bardziej "bajerandzkie" to tego scythe

jeżeli jednak chcesz "all in one" czyli czytnik, wyjścia, kontrola obrotów to weź sobie tego scythe co sam go proponowałeś, bo nic lepszego uniwersalnego nie widzę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeniesiemy, gdzie trzeba ;)

Dzieki!! :D

Teraz załóżmy że jestem tobą, potrzebuje czytnik kart pamięci (tak wynika z propozycji...) i mam jedną wolną zatokę... wybieram czytnik zewnętrzny żeby: 1. nie robić plątaniny niepotrzebnych kabli w środku obudowy 2. brzydko wygląda taki czytnik w obudowie (imho) =P

jeżeli zależy ci tylko na kontroli obrotów to bierz tego zalmana albo ewentualnie jeżeli ci nie szkoda kasy, i chcesz mieć bardziej "bajerandzkie" to tego scythe

jeżeli jednak chcesz "all in one" czyli czytnik, wyjścia, kontrola obrotów to weź sobie tego scythe co sam go proponowałeś, bo nic lepszego uniwersalnego nie widzę....

Dla ścislości: właśnie jestem w trakcie skręcania Chieftec Bravo Big Tower + maty Be Quiet!, a w niej 2xScytche X-Flex 800 rpm, więc na regulacji obrotów nie bardzo mi zależy,dojdzie jeszcze jeden 1600 do Tagana, dochodzi Scythe Quiet Drive

i dlatego zodtaje jedna zatoka. Najbardziej zależy mi na funcjonalności, tzn. wejścia/wyjścia różnego roszaju +czytnik, ale zewnętrzny odpada, i tak mam wystarczajaco duzo różnych gratów, a kable się zmieszczą w tej obudowie :D

Edytowane przez bzykofm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi