badboy88 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 http://allegro.pl/item208247343_sagitta_ra...nowa_gw_24.html Wygląda sympatycznie i cena przyjemna,jak myślicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hill70 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak ktoś lubi takie "odpustowe" świecidełka, jednak ta blacha jakaś taka cienka wygląda jak na moje oko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wavemaster Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pomine wyglad bo to kwestia gustu. Kosztyk na dyski jest malo przewiewny (male otwory wentylacyjne) bedzie blokowal przeplyw powietrza z przedniego fana powodujac opory i zwiekszajac halas. Jesli sie go da wyciagnac to ok (koszyk na HDD) jesli nie to drugi minus. Grubej blachy tez bym sie nie spodziewal w tej cenie. Reszta wydaje sie byc ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 wyglada na lipna blache, wiatraki pewnie glosne, styl odpustowy, maly przewiew i plastiki pewnie nie lepsze. za ta sama cene sa chiefteci CH na angela http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...;id_towaru=1961 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drizit Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Nie no, jeżeli kolega lubi takie "świecidełka" to niech kupuje. Miałem kiedys okazję poużytkować Szefa Dragona, więc wiem co to za jakość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja sobie ją zakupiłem, chche wbic do srdka katdy z tego co gadałem z przedstawiciclem ktory je sprowadza do polski to balacha jest ponoć stabilna, koszyczka nie bede uzywał poniważ dysk bede miał zamontowany w szufladę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Napisz Coś więcej jak Ci przyjdzie ta buda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie ma problemu dam ci znac jutro ma do mnie przyjsc ale mowie ci ponoc ta blacha jest gruba i solidna, zreszta wydaje mi sie ze obudowy raidmaxa sa calkiem niezle jak sadzicie ?? ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy mi sie wydaje czy patrząc na 7 fotke od góry (ta fota gdzie widać blache gdzie przykręca sie płyte główną) jest brak gwintu na samym dole w rogu przy slotach pci ??? Ten gwint gdzie wkręca sie śrubke płyty głównej z samego rogu lewej strony na samym dole ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie wiem jeszcze nie doszła do mnie ta obudowa, holerka mam nadzijze ze wloze w to plytkę KN9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja też będe chciał w to wsadzić zapewne KN9,jak ją dostaniesz to napisz czy masz tą dziurke :lol2: znaczy sie gwint w rogu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 masz moze numer gg pogadali bysmy chwilke ?? własnie znalazłem w necie artykuł o tej obudowie ale nie znam anglika niestety http://www.bigbruin.com/reviews05/sagitta_1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 To bardziej reklama a nie recka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 jeszcze d mnie nie doszła ale zoabcz tutaj zauwazyłem ze chyba jednak te sruby takze tam są: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja mam ta obudowe u siebie, moge sprawdzic i porobic foty - tylko prosze co kto chce:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 powiedz jaka masz w niaplyte glowna wlozona i czy abit kn9 wejdzie bo jak widzisz jest na gurze pytanko o te dziury na sruby ja mam do ciebie pytanko jak ogolnie ta obudowa sie sprawuje czy jest solidna, jak blacha i czy ma w sroku sporo miejsca ?? ?? ?? czy to prawda ze te diody sie wypalaja ?? ?? ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 poki co buda czeka na czesci i jeszcze jej nie uzywam diody sa tylko w wentylatorach, wiec mozna zawsze wymienic wg. mnie jest cicha (test samych wiatrakow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 a co myślicie o tej budzie ? : http://allegro.pl/item210359499__obudowa_c...dy_gratis_.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 rozumiem a powiedz mi co w nią bedziesz wkładał i odpowiedz nam na pytanie te sruby do montazu plyty głownej oczywiscie się tam znajdują prawda?? jest juz u mnie ta buda, wykoanie calkiem niezle w sumie, blacha powiem szczerze ze srednia w sumie, a wyglada calkiem ladny, zaobczymy jak bedzie... teraz tylko komponenty i jazda powiem jeszcze ze jest dosyc w srodku przestrzenna, sporo miesjca wiec mysle ze jak wloze kn9 to bedzie elelgnacko !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 ja kupilem uzywana, poprzednik mial ASUS P5B Deluxe WIFI AP ja chce wlozyc do niej najprawdopodobniej KN9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 jak uwazasz jak jest wykoana, wedlug mnie nie jest jakos mocno fajna ale w sumie dosyc spoko prawda?? co sadzisz o blaszcze holerka nie wiem jak przetestowac wiatraki bo sie na tym nie znam totalnie nie chche wpinac ich w zasilke, jak moge sprawdzic czy dzialaja jak nie mam zasilacza wolnego prosze o pomoc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 a co powiecie o tym caseteku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante2kx Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Mam tą obudowę i nie narzekam, wiatrak jedynie ten 80mm z boku dosyć mocno szumi ale da się go wyregulować zmniejszając napiecie. Jest przestronna i robi naprawde dobre wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Gratuluje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...