beka Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 EVGA nie obsłuży, bo jest pod nf650i ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien.ni Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 EVGA nie obsłuży, bo jest pod nf650i ... A Abit obsluzy ? Przeciez obsluguja te same Taktowania do 1333 MHz... Nie rozumiem za bardzo :) A do E6320/E4300 ktora bedzie lepsza :) ? Podobno EVGA osobno liczy FSB dla pamieci i dla proca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja też nie rozumiem, ale Abit na P35 obsłuży na pewno, bo Intel obiecał, że jego chipset będzie penryn ready ... tak, z tą EVGA to racja .... A E6320 , ma mnożnik 7 i jego o/c będzie ciężkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien.ni Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja też nie rozumiem, ale Abit na P35 obsłuży na pewno, bo Intel obiecał, że jego chipset będzie penryn ready ... tak, z tą EVGA to racja .... A E6320 , ma mnożnik 7 i jego o/c będzie ciężkie No ale dalczego piszesz ze EVGA nie obsluzy ? Na tej EVGA nie podkrece mocno 6320 :) ? z tego co czytalem na sieci to podkrecaja ja do ponad 3 GHz :) na EVGA :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 mi się wydaje, że EVGA nie ma nowej sekcji zasilania ... a 3GHz / mnożnik 7 = 430 FSB. Mobo Ci tyle powinno zrobić, a pamięci na 860MHz. W sumie wykonalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...