feni Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam. Na początku tego roku czy jakoś pod koniec ubiegłego miałem problem z pecetem jak zdiagnozowałem był to problem z zasilaczem (napuchniete kondensatory) doradziliście mi abym kupił feela II 350 W więc kupiłem ale teraz zaczyna mi się coś dziać i znów prosze was o pomoc. Więc od pewnego czasu mam blue screeny i restarty bez żadnych powiadomień itp. sprawdzałem już wszystko, nawet jestem teraz po formacie ale w trakcie konfigurowania itp. znów się zaczeło restarty jak na razie bez blue... Nie wiem co mam już zrobić programem sprawdzałem napięcia i mam takie: Jakie powinno być, moje 12 11,960 5 5,160 3,3 3,070 Wiem programem się nie sprawdza ale na tą chwilkę to wam podałem (zaraz sprawdze miernikiem) ciekawi mnie i niepokoi to 3,3 czy waszym zdaniem od tego napięcia 3,3 mogło tak by być? To jest praktycznie nowy zasilacz więc się z lekka wkurzę jak znów pada Smile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) sorry ale z fusów nie potrafimy wróżyć... to co podają programy to bardzo często zupelne brednie- w swoim czasie płyta pokazywała mi 11,2 v na linii 12v podczas gdy miernik wskazywał 12.02 :lol: swoja drogą na tym forum ktoś doradzał ci feela 350w? albo maz jakiegoś antycznego kompa albo pomyliłeś fora... Edytowane 24 Czerwca 2007 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Witam. Na początku tego roku czy jakoś pod koniec ubiegłego miałem problem z pecetem jak zdiagnozowałem był to problem z zasilaczem (napuchniete kondensatory) doradziliście mi abym kupił feela II 350 W Jesteś pewien że na tym forum? Wiem programem się nie sprawdza ale na tą chwilkę to wam podałem (zaraz sprawdze miernikiem) ciekawi mnie i niepokoi to 3,3 czy waszym zdaniem od tego napięcia 3,3 mogło tak by być? To jest praktycznie nowy zasilacz więc się z lekka wkurzę jak znów pada SmileSprawdź se miernikiem, w programach równie dobrze mogłoby pisać 300V i nikt by sie nie zdziwił. Jesteś pewien że to zasialcz? Sprawdzałeś pamięci? Edytowane 24 Czerwca 2007 przez mookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 doradziliście mi abym kupił feela II 350 W więc kupiłem ale teraz zaczyna mi się coś dziać i znów prosze was o pomoc.to jest niemożliwe, zeby ktoś tu doradził feela... i podaj miernik, bo programem to można sobie 4 litery podetrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Moze koledze ktos Modecoma polecil? A kolega wzial Modecom Feel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...