Skocz do zawartości
feni

O Co Chodzi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na początku tego roku czy jakoś pod koniec ubiegłego miałem problem z pecetem jak zdiagnozowałem był to problem z zasilaczem (napuchniete kondensatory) doradziliście mi abym kupił feela II 350 W więc kupiłem ale teraz zaczyna mi się coś dziać i znów prosze was o pomoc.

Więc od pewnego czasu mam blue screeny i restarty bez żadnych powiadomień itp.

sprawdzałem już wszystko, nawet jestem teraz po formacie ale w trakcie konfigurowania itp. znów się zaczeło restarty jak na razie bez blue...

Nie wiem co mam już zrobić programem sprawdzałem napięcia i mam takie:

Jakie powinno być, moje

12 11,960

5 5,160

3,3 3,070

Wiem programem się nie sprawdza ale na tą chwilkę to wam podałem (zaraz sprawdze miernikiem) ciekawi mnie i niepokoi to 3,3 czy waszym zdaniem od tego napięcia 3,3 mogło tak by być? To jest praktycznie nowy zasilacz więc się z lekka wkurzę jak znów pada Smile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry ale z fusów nie potrafimy wróżyć... to co podają programy to bardzo często zupelne brednie- w swoim czasie płyta pokazywała mi 11,2 v na linii 12v podczas gdy miernik wskazywał 12.02 :lol:

swoja drogą na tym forum ktoś doradzał ci feela 350w? albo maz jakiegoś antycznego kompa albo pomyliłeś fora...

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Na początku tego roku czy jakoś pod koniec ubiegłego miałem problem z pecetem jak zdiagnozowałem był to problem z zasilaczem (napuchniete kondensatory) doradziliście mi abym kupił feela II 350 W

Jesteś pewien że na tym forum?

Wiem programem się nie sprawdza ale na tą chwilkę to wam podałem (zaraz sprawdze miernikiem) ciekawi mnie i niepokoi to 3,3 czy waszym zdaniem od tego napięcia 3,3 mogło tak by być? To jest praktycznie nowy zasilacz więc się z lekka wkurzę jak znów pada Smile

Sprawdź se miernikiem, w programach równie dobrze mogłoby pisać 300V i nikt by sie nie zdziwił.

Jesteś pewien że to zasialcz? Sprawdzałeś pamięci?

Edytowane przez mookie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doradziliście mi abym kupił feela II 350 W więc kupiłem ale teraz zaczyna mi się coś dziać i znów prosze was o pomoc.

to jest niemożliwe, zeby ktoś tu doradził feela...

i podaj miernik, bo programem to można sobie 4 litery podetrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi