chillout Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam! Mam bios Award'a Modular BIOS v6.00PG. Chciałem podkręcić cpu. Wchodzę więc w opcję MB Intelligent Tweaker i widzę tylko opcję podwyższenia timingów pamięci. Gdzie podziała się opcja zmiany fsb, napięcia procesora?! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 a płyta główna to .... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chillout Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Gigabyte GA-8S649MF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 ALT+F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chillout Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 ALT+F1 Niestety, nie działa... ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) a CTRL+F1 ?? edit ta płyta jest lowendem od Gygabyte wyprodukowanym dla Fujitsu Siemens więc opcji OC bym się nie spodziewał :] najnowszy soft i bios http://support.fujitsu-siemens.com/quickse...archFor=8S649MF Edytowane 24 Czerwca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chillout Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 a CTRL+F1 ?? nie... dziala tylko del.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wejdz do biosu i dopiero wcisniej te dwa klawisze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chillout Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wejdz do biosu i dopiero wcisniej te dwa klawisze.... wciskałem... no nic, trudno. ;P z kolei dziwne to... ramy mogę podkręcac, a procka nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...