Atk Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Jaka byscie doradzali kupic plyte glowna na s939 do Atlona 64 3200+? Obecnie mam 6600GT AGP ale chcialbym plyte obslugujaca PCI-E tyle ze nie stac mnie na zakupienie i plyty i grafy dlatego jakby plyta miala samo PCI-E to najlepiej z jakas zintegrorawana grafa Prosze o pomoc Od razu dodam ze Asrock dual-sata2 nigdzie nie moge dostac w okolicy 200zl a w sklepach zostala wycofana z powodu braku produktu ;/ Pozdrawiam i thx Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Atk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atk Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 nikt nie pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Oczywiście że ktoś pomoże :) Możesz kupić coś takiego: Sapphire PP-A9RS480 posiada zintegrowaną kartę graficzną Radeona X200 i kosztuje 150 zł więc dla Ciebie dobra propozycja. Asus A8R-MX/SI za 175 zł, miałem ją kiedyś i bardzo miło ją wspominam :) ze swojej strony polecam. Decyzja należy do Ciebie, ale jeśli lubisz się bawić i eksperymentować to może byś wybrał płytę Sapphire ? Cena 150 zł też nie jest wysoka. Możesz też poszukać na allegro w licytacjach widziałem kilka płyt posiadających zintegrowana kartę graficzna. Pozdrawiam Edit :) Kolejny Asus za 170 zł lecz tego już nie znam :P Edytowane 26 Czerwca 2007 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 albo mi się wydaje, albo w którymś Chipie czytałem bardzo pochlebną recenzję tego Szafirka. Niestety, nie jestem pewny, czy to był ten model ... Ale ma fajny biały laminacik, kurde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atk Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) ASROCK 939NF6G-VSTA GeForce 6100 ja myslalem o tym ma zintegrowana grafe i wogole przyjemnie sie zapowiada moze ktos powiedziec cos wiecej na jej temat? http://www.allegro.pl/item208371883_asrock...socket_939.html a albo o dual-vsata (tylko nie wiem czy ma zintegrowana grafe i tak samo sie fajnie kreci jak dual-sata2) Jakby ktos mial w okolicy 200 do sprzedania dual-sata2 to chetnie kupie :) Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Atk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...