Skocz do zawartości
Atk

Jaka Plyte Glowna Za Okolo 200zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jaka byscie doradzali kupic plyte glowna na s939 do Atlona 64 3200+?

Obecnie mam 6600GT AGP ale chcialbym plyte obslugujaca PCI-E tyle ze nie stac mnie na zakupienie i plyty i grafy dlatego jakby plyta miala samo PCI-E to najlepiej z jakas zintegrorawana grafa Prosze o pomoc

Od razu dodam ze Asrock dual-sata2 nigdzie nie moge dostac w okolicy 200zl a w sklepach zostala wycofana z powodu braku produktu ;/

Pozdrawiam i thx

Edytowane przez Atk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że ktoś pomoże :)

Możesz kupić coś takiego:

Sapphire PP-A9RS480 posiada zintegrowaną kartę graficzną Radeona X200 i kosztuje 150 zł więc dla Ciebie dobra propozycja.

Asus A8R-MX/SI za 175 zł, miałem ją kiedyś i bardzo miło ją wspominam :) ze swojej strony polecam.

Decyzja należy do Ciebie, ale jeśli lubisz się bawić i eksperymentować to może byś wybrał płytę Sapphire ? Cena 150 zł też nie jest wysoka. Możesz też poszukać na allegro w licytacjach widziałem kilka płyt posiadających zintegrowana kartę graficzna. Pozdrawiam

Edit :)

Kolejny Asus za 170 zł lecz tego już nie znam :P

Edytowane przez dziadek lucek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ASROCK 939NF6G-VSTA GeForce 6100 ja myslalem o tym ma zintegrowana grafe i wogole przyjemnie sie zapowiada moze ktos powiedziec cos wiecej na jej temat?

http://www.allegro.pl/item208371883_asrock...socket_939.html

a albo o dual-vsata (tylko nie wiem czy ma zintegrowana grafe i tak samo sie fajnie kreci jak dual-sata2) Jakby ktos mial w okolicy 200 do sprzedania dual-sata2 to chetnie kupie :)

Edytowane przez Atk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi