Pawcioo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Witam, Chce kupic glosniki 5.1 a konkretnie X-530 lub X-540?? Jakie doradzicie?? Po parametrach oby dwoch nie ma roznicy, jedynie cena, napewno musi sie czyms roznic?? Ktore kupic?? Bardzo prosze o odpowiedzi, pozdrawiam. PS. chcialem jeszcze kupic karte dzwiekowa tak by ladnie graly, bo moja obecna jest dosc stara (Creative 4810) Wiec jaka by odpowiadala tym glosnikom?? zastanawialem sie nad Creative SB Audigy SE. Co doradzicie? Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Pawcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Doradzę Ci szukajkę... <_< :evil: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=63 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wiec jesli chodzi o jakosc dzwieku, to prawie wogole sie nie roznią, a jeżeli juz, to moim zdaniem lepiej grają X-540, bo są nowsze i podobno w wooferze cos tam zmienili. Zaletą ich tez jest to, że mają pilota. Z wyglądu również są ładne jak X-530, takze ja chyba jednak zdecydowałbym się na X-540 przede wszystkim ze względu na tego pilota. Aha i jeszcze jedno: podobno w X-530 jezeli zadzwoni dzwonek do drzwi itp, to w glosnikach jakos to slychac, a ponoć w X-540 tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 karte creativa Xyfi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Aha i jeszcze jedno: podobno w X-530 jezeli zadzwoni dzwonek do drzwi itp, to w glosnikach jakos to slychac, a ponoć w X-540 tego nie ma.Dokladniej to X-530 sa bardzo wrazliwe na wszystko, co sie dzieje w sieci elektrycznej. Ja u siebie slysze wlaczajaca sie lodowke, czasami czajnik (objawia sie to trzaskami w glosnikach). Dodatkowo, mam detektor piorunow - jak sie blyska, slysze delikatne "chrupniecie" :D Co do porady - bralbym X-540 ze wzgledu na pilota, a takze mozliwosc postawienia glosnika centralnego na monitorze LCD. Brzmieniowo nie powinny sie specjalnie roznic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...