Andrewww Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) chce sobie kupic myszke do fpp (gram 2 lata) mam obecnie 4 miechy x750bf i niewiem czy mi sie opłaca kupic cos droższego. Mam na oku logitech mx 518, razer diamondback , copperhead, ktora bedzie wygodniejsza i pr0-precyzyjna ?? prosze o bardziej szczegółowe wypowiedzi. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Andrewww Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ile razy można tłuc?? :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=53972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jaja sobie robisz? Po co pisalem o przyklejonym temacie, zebys zaraz machnal nowy? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...