cichy17 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) chcialbym zebyscie mi zlorzyli komputer (sama skrzynka bez monitora i stacji cd,myszki i klawiaturt) wylacznie do gier za okolo 3000zl, najbardziej m izalezy na grach takich jak gothic 3 i oblivion. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez cichy17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Leń! :evil: Może jeszcze mamy iść do sklepu za Ciebie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy17 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) nie ot to chodzi , jak przegladalem karty graficzne procesory, to dostawalem bzika!! nie wiem na przyklad czy lepiej kupic lepsza karte graficzna a gorszy procek czy na odwrot i pozatym co jest lepsze atlhony, core 2 duoa z kart , geforce, radeony wiec prosze zeby ktos mi zlozyl dobry komputer do gier w cenie 3000zl Edytowane 26 Czerwca 2007 przez cichy17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dałem Ci link, w nim są zestawy, masz tam zestaw za 3000 który jest idealny i nie trzeba nic w nim zmieniać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...