demisen Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Szukam jakiś głośno grajków, które napędzi Audigy SE. Mają mięć czysty dźwięk, soczysty bass i żadnego pierdzenia. Coś pogrzebałem w necie i taki cośk znalazłem: Do 400zł! Głośniki Sony 5.1 SRSD511.CED]Głośniki Sony 5.1 SRSD511.CED Creative Inspire T7900 7.1 OEM Logitech X-540 Do 300zł [ dla brata, też audigy SE ] Logitech Z-3e (2.1) czarny Creative I-Trigue 3330 2.1 retail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=63 Nie ten dział!. Ale pomogę: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...62&katid=12 Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prez Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 za 400zl to bedziesz mial glosniki o wiele za dobre jak na audigy se :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=63 Nie ten dział!. Ale pomogę: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...62&katid=12 Zawsze przez pośpiech w złym dziale zakładam temat :C dostane pewnie kolejne % :/ Moze jakieś Tonsile i wzmiacniacz ? Skoro audigy bedzie za kiepska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 za 400zl to bedziesz mial glosniki o wiele za dobre jak na audigy se :PTaaa o wiele za dobre :lol: Karta w sam raz do głośników pokroju Creative i Logitech, bo jest tak samo [ciach!]iana jak te wszystkie komputerowe zestawy "pińć jedyn" Moze jakieś Tonsile i wzmiacniacz ? Skoro audigy bedzie za kiepska.Do wzmacniacza i głośników stereo potrzebna jest już dobra karta dźwiękowa, a nie żadne "srałdidżi", natomiast do takich zestawów 5.1 spokojnie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 czemu niby ta karta miałaby być za słąba do głośników za 400 zl? charakterystyka przenoszenia karty jest idealna w porównaniu do np. geniusów sw-hf 5.1 5000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ni jestem jakims audiofilem, chcę tylko czysty dźwięk i normalny bas, a nie jakieś pierdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Ni jestem jakims audiofilem, chcę tylko czysty dźwięk i normalny bas, a nie jakieś pierdzenie. Jak słuchacz muzyki głośno to nie kupuj żadnego z wyżej wymienionych zestawów 5.1 bo albą będą pierdziały albo bas będzie dudnił, szczególnie dudnienie słychać w mp3 poniżej 192kbps. Tak BTW do czego będziesz używał głośników? Jak tylko do muzyki do kup sobie zestaw 2.0 od Geniusa, a jak mało słuchasz muzyki i dużo grasz/oglądasz filmów to albo Logitech X-540 albo droższe Geniusy 5.1... Edytowane 26 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Muzyka + film. Jeżeli chodzi o gry to gram na sluchawkach senkach 202 chyba ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 To lepiej zrób tak do filmów/gier kup sobie 5.1, a do muzyki zostaw sobie te sennheisery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyros Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Witaj. Jezeli chodzi o głośniki to polecam Ci dołożydz kilkadziesiąd złotych to tych 400 i kupic Logitech Z-2300. Mam je już od 2 miesięcy i grają genialnie, maja bardzo poteżny bass, także powinieneś być z nich bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 To lepiej zrób tak do filmów/gier kup sobie 5.1, a do muzyki zostaw sobie te sennheisery ;]Popieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro18 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 A ja bym sobie na Twoim miejscu kupił Geniusy HT-5000. Są na allegro za ok 360zł i fajnie grają. A jak chcesz mieć czysty dźwięk, mocny bas i brak pierdzenia, to dołóż jeszcze jedno zero do kwoty którą chcesz wydać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...