Skocz do zawartości
demisen

Głośno Grajki Do 400zł I Do 300zł!

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiś głośno grajków, które napędzi Audigy SE. Mają mięć czysty dźwięk, soczysty bass i żadnego pierdzenia.

Coś pogrzebałem w necie i taki cośk znalazłem:

Do 400zł!

Głośniki Sony 5.1 SRSD511.CED]Głośniki Sony 5.1 SRSD511.CED

Creative Inspire T7900 7.1 OEM

Logitech X-540

Do 300zł [ dla brata, też audigy SE ]

Logitech Z-3e (2.1) czarny

Creative I-Trigue 3330 2.1 retail

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze przez pośpiech w złym dziale zakładam temat :C dostane pewnie kolejne % :/

Moze jakieś Tonsile i wzmiacniacz ? Skoro audigy bedzie za kiepska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 400zl to bedziesz mial glosniki o wiele za dobre jak na audigy se :P

Taaa o wiele za dobre :lol: Karta w sam raz do głośników pokroju Creative i Logitech, bo jest tak samo [ciach!]iana jak te wszystkie komputerowe zestawy "pińć jedyn"

Moze jakieś Tonsile i wzmiacniacz ? Skoro audigy bedzie za kiepska.

Do wzmacniacza i głośników stereo potrzebna jest już dobra karta dźwiękowa, a nie żadne "srałdidżi", natomiast do takich zestawów 5.1 spokojnie wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ni jestem jakims audiofilem, chcę tylko czysty dźwięk i normalny bas, a nie jakieś pierdzenie.

Jak słuchacz muzyki głośno to nie kupuj żadnego z wyżej wymienionych zestawów 5.1 bo albą będą pierdziały albo bas będzie dudnił, szczególnie dudnienie słychać w mp3 poniżej 192kbps. Tak BTW do czego będziesz używał głośników? Jak tylko do muzyki do kup sobie zestaw 2.0 od Geniusa, a jak mało słuchasz muzyki i dużo grasz/oglądasz filmów to albo Logitech X-540 albo droższe Geniusy 5.1...

Edytowane przez KAX_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj. Jezeli chodzi o głośniki to polecam Ci dołożydz kilkadziesiąd złotych to tych 400 i kupic Logitech Z-2300. Mam je już od 2 miesięcy i grają genialnie, maja bardzo poteżny bass, także powinieneś być z nich bardzo zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym sobie na Twoim miejscu kupił Geniusy HT-5000. Są na allegro za ok 360zł i fajnie grają. A jak chcesz mieć czysty dźwięk, mocny bas i brak pierdzenia, to dołóż jeszcze jedno zero do kwoty którą chcesz wydać :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi