krzychu300 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Od jakiegoś czasu używam canona ip2000 którego kupiłem na allegro używanego.Chodził mi pięknie całe dwa miesiące do dnia dzisiejszego.Wyskoczył mi nagle błąd o" źle zainstalowanej głowicy".Odistalowałem drukarkę i dwa razy próbowałem różnymi sposobami ją uruchomic i cały czas mam ten sam błąd(nie mogę nic wydrukować).Zakłądam opcję ,że nadszedł czas dla mojej głowicy.Co o tym sądzicie?dzięki za wszelką pomoc.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 wymontuj glowice i przeczysc styki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu300 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 przeczyściłem i nic nic nie pomogło.Rozpuszczalnikiem czyściłem(dobre to było?)czy czymś innym powinienem!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...