ryld Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja polecam taką obudowę: http://www.allegro.pl/item222412291_chieft...er_gratis_.html - piękna solidna i przewiewna. Miejsc na wentylki aż 5. Kolorowych świecidełek nie polecam. Padają po paru dniach, a poza tym nic nie dają. Buda musi być duża i przewiewna. No i znajdź mi budę do 200zł z blachą 1mm SECC??? :D Znajdziesz jakieś papierowe shity 0.5mm. No ale to twój wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja polecam taką obudowę: http://www.allegro.pl/item222412291_chieft...er_gratis_.html - piękna solidna i przewiewna. Miejsc na wentylki aż 5. Wiem, jestem wymyślaty - chieftecki mi sie nie podobają... :wink: Zdecydowałem się na Sharkoon Rebel 9 Black :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Rebel też ładny, a TT Mambo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) a TT Mambo ? Bez urazy, ale Mambo przypomina mi lodówke :wink: . Dobra teraz następne pytania: 1) jakie wentylki 12 cm zamontować do tego Rebela (ssący i wyciągający)? Możliwie najtańsze, a zarazem dobre i ciche :D 2) Nagrywarka Asus DVD+/- RW DRW-1814BLT dobra jest? Czy macie jakieś inne propozycje w podobnej cenie (czarna, na sata i z lightscribem) To na razie tyle. Jak coś to dam jeszcze znać ;) Pozdrawiam :) Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 1) ponoć niezłe są Delty,a droższe Fandery 2) to, co w sigu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) 1) ponoć niezłe są Delty,a droższe Fandery 2) to, co w sigu :) Tak oglądam te fanderki i nie widze czarnych... Ale chyba go nie będzie widać jak przed nim zamontuję czarny filtr przeciwkurzowy :) 1) Co sądzicie o filtrach Akasy? 2) Co sądzicie o wentylatorkach Arctic Cooling? Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...